ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

10/7/17

13 απίστευτα κόλπα για καθαριότητα

Το καθάρισμα είναι κουραστικό και δεν είναι πολύ ευχάριστο. Ωστόσο, οι επαγγελματίες γνωρίζουν πολλά μυστικά για να κάνουν οποιοδήποτε βρωμιά να φύγει γρήγορα και εύκολα. Δείτε παρακάτω μερικά κολπάκια για να μείνει το σπίτι σας καθαρό και τακτοποιημένο.

Μια γόμα θα αφαιρέσει λιπαρά αποτυπώματα από οποιαδήποτε επιφάνεια.


Ο καθρέφτης του μπάνιου δεν θα θολώσει αν τρίψετε αφρό ξυρίσματος.


Καθαρίστε τα παράθυρα με σκιά έτσι ώστε το υγρό καθαρισμού να στεγνώνει πιο αργά και να μην αφήνει κηλίδες.Αφαιρέστε τις οσμές από το κρεβάτι του σκύλου με ξύδι και μαγειρική σόδα.Για να καθαρίσετε το πλυντήριο πιάτων, ρίξτε ένα φλιτζάνι ξύδι σε αυτό κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου, στη συνέχεια προσθέστε μερικές κουταλιές μαγειρικής σόδας κατά το δεύτερο κύκλο.Οι λεκέδες από τσάι και καφέ που δεν εξαφανίζονται μετά από κανονικό πλύσιμο αφαιρούνται εύκολα με μαγειρική σόδα.Καθαρίστε με ασφάλεια τον φορητό υπολογιστή με ένα πανί μικροϊνών ελαφρά εμποτισμένο με ξύδι.Οι λεκέδες νερού στο ξύλο μπορούν να "στεγνώσουν" με πιστολάκι μαλλιών. Τελειώστε σκουπίζοντας την επιφάνεια με λάδι.Για να πλύνετε το σουρωτήρι, βυθίστε το σε νερό με κιτρικό οξύ για μια ώρα.Το WD40 είναι τέλειο όταν πρόκειται να αφαιρέσετε λεκέδες από κολλητική ταινία πάνω σε γυάλινη επιφάνεια.Για να αποφύγετε τους μαύρους λεκέδες στα άκρα της οδοντόβουρτσας, ρίξτε λίγο υπεροξείδιο του υδρογόνου στη βάση της.Οι τρύπες από καρφιά σε άσπρους τοίχους μπορούν να καλυφθούν με οδοντόκρεμα.


DIY Οικιακό Καθαριστικό

Ξεφλουδίστε μερικά πορτοκάλια και βάλτε τις φλούδες με ξύδι σε ένα γυάλινο βάζο. Αφήστε για μερικές εβδομάδες ώστε να αντικατασταθεί η μυρωδιά του ξυδιού με το ωραίο άρωμα του πορτοκαλιού. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε θέλετε.Περισσότερα θέματα για την καθαριότητα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2018 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger