Τεστ: Πες μου ποιο παγωτό προτιμάς να σου πω τι δείχνει για το χαρακτήρα σου

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Όταν το θέμα είναι παγωτό, είσαι αυστηρή. Τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σε πείσει να αλλάξεις γνώμη. Έχεις την αγαπημένη σου γεύση και θα μείνεις πιστή σε αυτή κάθε φορά που θα βρεθείς μπροστά από ένα ψυγείο με δεκάδες γεύσεις. Γιατί μια μπάλα παγωτό μπορεί να πει πολλά για το χαρακτήρα σου!! Ναι, ναι... Κάνε το τεστ με το παγωτό και θα δεις. 

Βανίλια, σοκολάτα, με καραμελωμένα καρύδια, φράουλα, μπανάνα ή με κομματάκια σοκολάτας; Πες μου την αγαπημένη σου γεύση παγωτού, να σου πω ποια πραγματικά είσαι.

Διάλεξε την αγαπημένη σου γεύση παγωτό από τις φωτογραφίες που ακολουθούν...





Αποτελέσματα



Βανίλια

Αν είσαι fan της βανίλιας, είσαι άτομο παρορμητικό, που παίρνει τα ρίσκα του και βάζει στόχους. Έχεις δε, πολύ υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες από τον εαυτό σου. Είσαι ένα κορίτσι που απολαμβάνει τις σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας. Κοινωνική και δραστήρια ζεις μια έντονη ζωή. Εκφράζεσαι εύκολα και είσαι γενικά άτομο με αρχές και πολύ προσηλωμένη στις ιδέες σου. Στο τέλος της ημέρας βέβαια, σου αρέσει να κλείνεις την πόρτα πίσω σου και να δίνει χρόνο στον εαυτό σου. 

Το πρότυπό σου: Η αξιαγάπητη νοικοκυρά


Σοκολάτα

Ένα κορίτσι ζωντανό και δημιουργικό, λίγο παραπάνω μελωδραματικό αλλά γοητευτικό και ενθουσιώδες. Είσαι η ψυχή του πάρτι. Οι λάτρεις της σοκολάτας απολαμβάνουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής και βαριούνται πολύ εύκολα τη ρουτίνα. Ντύνεσαι ιδιαίτερα κομψά, είσαι ελκυστική και εξωστρεφής και συχνά επηρεάζεσαι εύκολα από τους γύρω σου. Λατρεύεις τις πιο ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές με άτομα που αγαπάς και ακολουθείς πάντα το ένστικτό σου. 

Το πρότυπό σου: Η φεμινίστρια


Παγωτό με καραμελωμένα καρύδια

Είσαι γυναίκα της τάξης, της τελειομανίας και πολύ προσεκτική σε ότι και αν κάνεις. Η ηθική και η κάπως πιο συντηρητική συμπεριφορά είναι η δεύτερη φύση σου, ενώ θα κάνεις τα πάντα με εκνευριστική λεπτομέρεια. Είσαι όμως και ανταγωνιστικό άτομο, αρκετά επιθετική σε ό, τι αφορά αθλήματα ή αν θέλεις να αναλάβεις πρωτοβουλία για κάτι. 

Το πρότυπό σου: Στέλεχος εταιρείας, γραμματέας 


Μπανάνα

Η επιλογή σου στην παιχνιδιάρικη μπανάνα υποδηλώνει easy going άτομο, γενναιόδωρο και ειλικρινές. Είσαι από εκείνα τα κορίτσια που ξέρουν τι θέλουν, καλά ισορροπημένη και χαλαρή σε ό, τι κι αν κάνεις. 

Το πρότυπό σου: Η τέλεια σύζυγος, μητέρα ή κόρη


Φράουλα

Αν επέλεξες τη φράουλα, τότε μάλλον είσαι ντροπαλή, αλλά και συναισθηματική. Είσαι άτομο βαθιά σκεπτόμενο, με πολύ καλά στερεωμένη άποψη για τα πράγματα, εσωστρεφής και με υψηλό το αίσθημα της αυτοκριτικής. Από χαρακτήρα μπορείς να αισθανθείς εύκολα ενοχές, να “πέσεις” ψυχολογικά και συχνά η αυτοπεποίθησή σου γκρεμίζεται. 

Το πρότυπό σου: Γραφειοκράτης, δημοσιογράφος


Παγωτό με κομματάκια σοκολάτας

Αν διαλέξεις αυτό το παγωτό, τότε είσαι γυναίκα γενναιόδωρη, ανταγωνιστική και επιτυχημένη. Η γοητεία σου λάμπει στις κοινωνικές σου συναναστροφές, ενώ είσαι φιλόδοξη και πολύ ικανή να βγάλεις ό, τι σου ανατεθεί εις πέρας. Δεν είσαι από τα κορίτσια που δέχονται την ήττα, έχεις πάντα όραμα για τη ζωή σου και θα βγεις εκεί έξω να το κατακτήσεις, να το πάρεις μόνη σου. 

Το πρότυπό σου: Επιχειρηματίας, κορίτσι που ψηφίστηκε ως “πιο πιθανό να πετύχει” στη ζωή του στο σχολείο.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)