Τεστ: Διαλέξτε το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι και θα σας πούμε κάτι για τη σχέση σας

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0






Έχετε ακούσει ποτέ για τις απτικές εικόνες; Είναι ένα είδος μη λεκτικής επικοινωνίας μέσω της αφής, που έχει μελετηθεί από κοινωνικούς ψυχολόγους.
Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μπορούν να εξαχθούν πολλά συμπεράσματα για ένα ζευγάρι από τον τρόπο που συμπεριφέρονται όταν είναι μαζί.
Διαλέξτε παρακάτω το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι και δείτε τι σημαίνει αυτό για την σχέση σας.
1
Σε αυτό το ζευγάρι η γυναίκα είναι περήφανη για τον άντρα της και θέλει να το δείχνει σε όλο τον κόσμο. Είναι ανεξάρτητη, φροντίζει τον εαυτό της και δεν την νοιάζει η γνώμη της κοινωνίας. Ο άντρας ανήκει στον αφοσιωμένο τύπο. Δίνει αξία στην σχέση και προσπαθεί συνεχώς να την εξελίσσει. Σε αυτή την σχέση και οι δυο σύντροφοι είναι ανοιχτοί ο ένας στον άλλον.
2
«Πίσω από κάθε ισχυρό άντρα υπάρχει μια σπουδαία γυναίκα.» Αυτό περιγράφει τέλεια την σχέση σας. Η γυναίκα δίνει σημασία στα σημαντικά πράγματα και δεν αφήνει τον άντρα της στην άγνοια. Τον βοηθάει να επικεντρωθεί σε πράγματα που είναι σημαντικά εκείνη την στιγμή. Με την υποστήριξή της μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα.
3
Σε αυτή την σχέση ο άντρας είναι ο αρχηγός. Είναι υπεύθυνος και λίγο οξύθυμος, αλλά η σύντροφός του ισορροπεί αυτά τα χαρακτηριστικά με την ηρεμία και την ψυχραιμία της.
4
Αυτή η οικεία και γλυκιά αγκαλιά δείχνει, ότι ο άντρας θέλει να προστατεύσει την αγαπημένη του από κάθε κίνδυνο και να υποστηρίξει κάθε της επιθυμία. Ο αμοιβαίος σεβασμός και η αμοιβαία εμπιστοσύνη αποτελούν την βάση της σχέσης σας, η οποία είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη.
5
Ζείτε αρμονικά και στηρίζετε ο ένας τον άλλον. Απολαμβάνετε κάθε λεπτό που περνάτε μαζί ανεξάρτητα από το τι κάνετε. Είτε κάνετε ράφτινγκ στο ποτάμι, είτε κάθεστε στον καναπέ και βλέπετε μια ταινία απολαμβάνετε πάντα την παρέα ο ένας του άλλου.
6
Δεν είστε το είδος του ζευγαριού που εκφράζει τα συναισθήματά του δημόσια. Ο καθένας από εσάς σέβεστε τις επιθυμίες, τα ενδιαφέροντα και τις απόψεις του άλλου. Μπορεί να μην το δείχνετε στους άλλους, αλλά είστε πολύ ρομαντικοί και δοτικοί μεταξύ σας, όταν δεν σας βλέπει κανένας.
7
Έχετε μαζί ένα σωρό σέλφι. Εκφράζετε τα συναισθήματά σας δημόσια και κάνετε πολλές ρομαντικές χειρονομίες. Όλοι σας οι φίλοι σας θεωρούν ωραίο ζευγάρι. Όλα τα κοινά ενδιαφέροντα που έχετε δεν θα σας αφήσουν ποτέ να βαρεθείτε μεταξύ σας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)