10 εύκολες συμβουλές καθαρισμού που θα κάνουν το μπάνιο σας να λάμπει και να μυρίζει φρεσκάδα

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Κανείς δεν θέλει να καθαρίσει το μπάνιο, αλλά όλοι μας το απολαμβάνουμε και το εκτιμούμε όταν το μπάνιο είναι καθαρό. Μπορεί να είναι περίεργο, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι εξοικονόμησης χρόνου που μπορείτε κάνετε για να έχετε καθαρότερο μπάνιο.
Δεν χρειάζεται να βγείτε έξω και να αγοράσετε φανταχτερά προϊόντα ή εμπορικά καθαριστικά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτές οι 10 απλές συμβουλές καθαρισμού για να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρό σε ελάχιστο χρόνο χωρίς τη χρήση σκληρών χημικών ουσιών.
1. Μια καθαρή τουαλέτα
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε ένα καθαριστικό τουαλέτας στην τουαλέτα σας και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του. Η συνταγή από το Pretty Providence περιλαμβάνει μαγειρική σόδα, αιθέρια έλαια, κιτρικό οξύ, ξίδι και υπεροξείδιο του υδρογόνου ως ένα διάλυμα καθαρισμού τουαλέτας.
2. Καθαρίστε το καζανάκι
Βάλτε ξίδι μέσα στο καζανάκι για να το καθαρίσετε από μέσα. Απλά ρίξτε το μέσα και στη συνέχεια τραβήξτε καζανάκι αρκετές φορές.
3. Δώστε λάμψη
Βάλτε νερό, αμμωνία, αλκοόλ και σαπούνι σε ένα δοχείο ψεκασμού. Καθαρίστε τα τζάμια και τους καθρέφτες με αυτό το μίγμα για να κάνετε τα πάντα να λάμπουν.
4. Χρησιμοποιήστε ξίδι για να αφαιρέσετε λεκέδες από νερό
Απλώς μουσκέψτε ένα πανί με ξύδι και τρίψτε τις προβληματικές περιοχές. Οι λεκέδες θα εξαφανιστούν αμέσως.
5. Καθαρίστε τα πλακάκια σας
Δεν χρειάζεστε χλωρίνη ή άλλες σκληρές χημικές ουσίες για να κάνετε τα πλακάκια σας να αστράφτουν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η σόδα φαγητού, ξίδι και μια μικρή βούρτσα καθαρισμού ή οδοντόβουρτσα.
6. Καθαρίστε την κουρτίνα μπάνιου
Η υγρασία συσσωρεύεται στην κουρτίνα μπάνιου και προκαλεί την εμφάνιση μούχλας και κακοσμίας. Πλύνετε την κουρτίνα σας στο πλυντήριο και θα καθαρίσει αμέσως. Το μυστικό είναι να προσθέσετε μερικές πετσέτες στην πλύση για να τραβήξουν τη βρωμιά.
7. Καθαρίστε τον αεραγωγό
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική σας σκούπα και θα γίνει σαν καινούριο.
8. Απαλλαγείτε από τις άσχημες μυρωδιές
Χρησιμοποιεί μαγειρική σόδα, φρέσκο χυμό λεμονιού και ξύδι για να καθαρίσετε, να απολυμάνετε και να φρεσκάρετε την περιοχή γύρω από την τουαλέτα. Δείτε πώς το κάνετε εδώ.
9. Καθαρίστε τη μπανιέρα χωρίς τρίψιμο
Χρησιμοποιεί απλώς ένα συνδυασμό ξιδιού και υγρού σαπουνιού πιάτων για να καθαρίσετε την μπανιέρα σας χωρίς τρίψιμο.
10. Ξεσηκώστε όλη την οικογένεια
Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς και η οικογένεια σας είναι να ακολουθήσετε το πρόγραμμα και τις καθημερινές δουλειές για να διατηρήσετε το μπάνιο σας φρέσκο και καθαρό όλη την ώρα.
Τώρα το μπάνιο σας είναι ωραίο και καθαρό!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)