Τεστ: Διάλεξε κάρτα και μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Οι κάρτες Ταρό χρησιμοποιούνται για αιώνες προκειμένου να αποκαλύψουν το μέλλον. Οι κάρτες αυτές αποκαλύπτουν στοιχεία του μέλλοντος με βάση τις δικές σας επιλογές.
Οπότε, διαλέξτε μία κάρτα και δείτε τι αποκαλύπτει για το μέλλον σας.
#1 Δύναμη
Εάν διαλέξατε αυτή την κάρτα, είναι πιθανό να ανησυχείτε για το κοντινό μέλλον. Θα χρειαστείτε πολύ πνευματική και νοητική δύναμη για να ξεπεράσετε την φάση αυτή αλλά υπάρχουν καλές πιθανότητες να την βρείτε στους κοντινούς σας ανθρώπους, οι οποίοι θα είναι εκεί όταν τους χρειαστείτε.
#2 Ο ήλιος
Συμβολίζει το νέο ξεκίνημα και την εξέλιξη. Εάν διαλέξατε αυτή την κάρτα, είναι πιθανό να θέλετε να νέες ευκαιρίες και ένα νέο ξεκίνημα. Προσέξτε όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου έρθει.
#3 Κρίση
Είναι πιθανό να πρέπει να πάρετε μία κρίσιμη απόφαση σύντομα που θα κρίνει το μέλλον σας. Προσέξτε όμως να είστε σίγουροι πριν αποφασίσετε.
#4 Θάνατος
Αυτό σημαίνει πως μπορεί να σας συμβεί κάτι πολύ άσχημο στο σύντομο μέλλον. Αυτή η κάρτα δεν εννοεί ότι θα πεθάνει κάποιος, αλλά δείχνει ότι πιθανώς να προκύψουν κίνδυνοι που θα είναι δύσκολο να διαχειριστούν. Μείνετε ψύχραιμοι και να είστε έτοιμοι για τα πάντα.
#5 Ο Ιεροφάντης
Είναι κάποιος που καταλαβαίνει  και αποκαλύπτει τα μυστικά του μέλλοντος. Αυτή η κάρτα δείχνει πως πιθανώς να καταλάβετε αυτά που πρόκειται να σας συμβούν πριν αντιδράσετε.
#6 Τροχός της τύχης
Είναι πιθανό το κοντινό σας μέλλον να κριθεί από την τύχη. Μπορεί να έχετε κάνει σχέδια αλλά η τύχη θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Ψυχραιμία, ωστόσο, καθώς το αντίκτυπο δεν θα κρατήσει για πολύ.
#7 Ο Ερημίτης
Είναι πιθανό να σας προσεγγίσουν διάφοροι άνθρωποι για συμβουλές στο κοντινό μέλλον. Πολλοί θα έρχονται σε σας για καθοδήγηση και θα τους επηρεάσετε. Σιγουρέψτε πως θα είστε ήρεμοι και πως οι συμβουλές που θα δώσετε να είναι χρήσιμες.
#8 Ο Μάγος
Εάν διαλέξατε αυτή την κάρτα, αυτό σημαίνει πως πιθανώς να χρειαστείτε υπερδυνάμεις στο κοντινό μέλλον για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα έρθουν. Θα πρέπει να δώσετε το 100%.
#9 Ο Ανόητος
Εάν διαλέξατε αυτή την κάρτα, οι πιθανότητες είναι πως νιώθετε κάπως έτσι. Μπορεί να ισχύει αυτό λόγω της δουλειάς ή των αισθηματικών αλλά όλα αυτά είναι μαθήματα για την ζωή σας. Απλά σιγουρέψτε πως θα αποφύγετε μία παρόμοια κατάσταση στο μέλλον.
#10 Οι Ερωτευμένοι
Εάν διαλέξατε αυτή την κάρτα, τότε μπορούν να συμβούν δύο πράγματα. Εάν ψάχνετε για αγάπη, είναι πιθανό να την βρείτε, αλλά αν ήδη την έχετε, τότε μπορεί να δυσκολευτείτε να την κρατήσετε στο κοντινό μέλλον. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις αλλά δεν θα κρατήσουν για πολύ. Απλά προσέξτε τα λόγια και τις πράξεις σας για να πάνε τα πράγματα όπως τα θέλετε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)