Τα καλύτερα φθηνά smartphones που θα βρείτε στην αγορά

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




Λίστα με τα καλύτερα κινητά μέχρι 250 ευρώ στην οποία θα βρείτε επιλογές από διάφορες μάρκες και χαρακτηριστικά ανάλογα τις ανάγκες. Με την τεχνολογία των κινητών να έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ, υπάρχουν άριστες επιλογές σε αυτό το εύρος τιμής.

1.Xiaomi Redmi Note 4X (3GB/32GB)
Η καλύτερη επιλογή μέχρι 250€. Αξιόπιστη επιλογή δοκιμασμένη από εκατοντάδες κατόχους. Με μεταλλική πλάτη, μεγάλη οθόνη 5.5″ και 3GB ram που θα εξασφαλίσει την πλήρως ομαλή λειτουργία. Επίσης μπαταρία πολύ άνω του μέσου όρου και dual sim για όποιον το χρειάζεται αυτή τη δυνατότητα. Η κάμερα είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα  για καθημερινή χρήση.

2.Xiaomi Redmi 4X (3GB/32GB)

 
Το λίγο μικρότερο αδερφάκι από το προηγούμενο κινητό. Χαρακτηριστικά σχεδόν ίδια με την μεγάλη διαφορά να βρίσκεται στο μέγεθος της οθόνης που είναι 5″ . Σε συνεργασία με την τεράστια μπαταρία των 4100mah το καθιστούν σε ένα από τα κινητά με την καλύτερη αυτονομία της αγοράς. Ιδανικό λοιπόν για όσους θέλουν μαζεμένο μέγεθος και μεγάλη μπαταρία.

3.Samsung Galaxy J5 2017

Κοιτώντας μόνο τα χαρακτηριστικά κάποιος θα έλεγε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι αρκετά υποδεέστερο από τα προηγούμενα δύο. Στην πράξη όμως προσφέρει μια απροβλημάτιστη λειτουργία με άψογη super amoled οθόνηκαι την αισθητά καλύτερη κάμερα από τα κινητά της κατηγορίας του. Σίγουρα το κινητό με την καλύτερη κάμερα σε αυτή τη λίστα!

4.Huawei P9 Lite (3GB/16GB)

Ένα κινητό που δεν του λείπει τίποτα. Όμορφο,πλούσιο σε χαρακτηριστικά, επώνυμο, dual sim. Άψογο σε όλες τις κατηγορίες και αν έπρεπε κάποιος να ζητήσει βελτίωση κάπου ίσως να ήταν μόνο στην οθόνη και λίγο την κάμερα. Στην τιμή που βρίσκεται όμως είναι κάτι παραπάνω από καλή επιλογή.

5.Xiaomi Redmi 4a

Άλλη μία επιλογή από τη σειρά Redmi της Xiaomi. Η οικονομικότερη πρόταση της εταιρείας που παράλληλα προσφέρει ταχύτατη λειτουργία και αξιοπιστία για αυτούς που δεν θέλουν να διαθέσουν μεγάλο ποσό για αγορά κινητού . Κοντά στα 125€ δεν θα βρείτε καλύτερο κινητό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)