Πώς να φτιάξετε υπέροχα brownies χωρίς ζάχαρη και αλεύρι με μόνο 2 υλικά

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Εξαιρετικά μαλακά, εύκολα και πολύ γευστικά αυτά τα brownies χωρίς ζάχαρη θα τα λατρέψετε! Με 2 μόνο υλικά και επίσης χωρίς αλεύρι, γαλακτοκομικά, γλουτένη είναι κατάλληλα και για vegans.

Για τα brownies χωρίς ζάχαρη και αλεύρι θα χρειαστείτε:
3 ‏γινωμένες μπανάνες (λιωμένες)
1/4 φλιτζ. ‏κακάο σε σκόνη σκούρο
‏σταγόνες μαύρης σοκολάτας (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C και αλείφετε ελαφρά με βούτυρο ή με ένα σπρέι λαδιού για μαγείρεμα ή με λίγο λάδι μια φόρμα 18×18 εκ. και αφήστε το στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμείξτε καλά τις λιωμένες μπανάνες με το κακάο μέχρι να προκύψει ένα πηχτό σοκολατένιο μείγμα. Αν θέλετε να προσθέσετε και τις σταγόνες σοκολάτας, τις ρίχνετε μέσα και ανακατεύετε.
Κατόπιν περιχύνετε το μείγμα στη φόρμα που έχετε προετοιμάσει. Ψήνετε για 20-25 λεπτά (καλό θα ήταν να κάνετε το κλασικό τεστ της οδοντογλυφίδας για να βεβαιωθείτε ότι είναι έτοιμο).
Αφού είναι έτοιμο, το βγάζετε από το φούρνο, το αφήνετε να κρυώσει και στη συνέχεια το τοποθετείτε στο ψυγείο για 1 τουλάχιστον ώρα. Μόλις περάσει η μία ώρα το βγάζετε από το ψυγείο, το κόβετε σε κομμάτια και το απολαμβάνετε!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)