Eύκολες πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Ψάξαμε και βρήκαμε οικονομικές και εύκολες χειροτεχνίες που μπορείτε να κάνετε με τους μικρούς σας καλλιτέχνες για το Πάσχα. Από διακόσμηση μέχρι και πραγματική τέχνη, εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες DIY εργασίες!! Εσείς ακόμα δεν ξεκινήσατε;
Μάσκα Λαγουδάκι
600_ss_Bunny_Mask
Μια απλή κατασκευή κατάλληλη για παιδιά προσχολικής και νηπιακής ηλικίας. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ξυλάκι, χρωματιστά καλαμάκια και μια χουδωτή μύτη (θα την βρείτε σε όλα τα παιδικά πολυκαταστήματα). Μέσα σε λίγα λεπτά, θα δείτε να μετατρέπεται το σαλόνι σας, σε ένα δάσος γεμάτο με χαριτωμένα λαγουδάκια!
Δαχτυλικά … λαγουδάκια
600_ss_Bunny_Chick_Fingerprints
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τα μικρά δαχτυλάκια των παιδιών σας βουτηγμένα σε μελάνι της επιλογή σας. Βάλτε αυτιά, μουστάκια και δοντάκια και τα λαγουδάκια σας θα είναι έτοιμα μεσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Λαγουδένιο πιατάκι
600_ss_Bunny_Paper_Plate
Για να φτιάξετε το παραπάνω λαγουδάκι θα χρειαστείτε ένα χάρτινο πιατάκι, 2 χαρτινα αυτάκια (μπορείτε να βρείτε στο Διαδίκτυο και να τα εκτύπωσετε στον δικό σας εκτυπωτή), μαύρες και ροζ κλωστές, βαμβάκι και μια ροζ μυτούλα. Μια υπέροχη ιδέα για να διακοσμήσετε τις πόρτες του σπιτιού σας, το ψυγείο σας ή ακόμα και τους τοίχους σας.
Πασχαλινό δέντρο με αυγά

600_ss_Easter_Egg_Tree
Δεν είναι μόνο ότι αυτό το δέντρο με πασχαλινά αυγά είναι εύκολο να γίνει, αλλά και τα υλικά του είναι επίσης φθηνά. Τρέξτε στα μαγαζιά και προμηθεύτείτε αυγά στολίδια από γκλίτερ, κόλλα, γρασίδι απο γκοφρέ χάρτι και ένα κώνο από αφρό. Τα παιδιά σας θα ξετρελαθούν!!
Πιατό-παπάκια
a6c54c84f2e08991b93a538be3856399
Τι πιο όμορφο από μικρά παπάκια να διακοσμούν τα γραφεία των μικρών σας παιδιών; Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι δυο λευκά πιατάκια, κίτρινες χαρτοπετσέτες και χρωματιστά χαρτόνια. Παπάκια, λοιπόν, εν δράσει!!!
Στεφάνι από πασχάλινα αυγά
e33a608ce4b582f1eb03d4271a4edc34
Φτιάξτε πασχαλινά στεφανάκια και διακοσμήστε το σπίτι σας με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο. Θα χρειαστείτε, χαρτόνια και κορδέλες σε χρώμα της αρεσκείας σας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)