10 ταινίες για να δεις όταν αισθάνεσαι ότι τίποτα δεν έχει νόημα!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




10 ταινίες για τις στιγμές που αισθάνεσαι ότι όλη σου η ζωή καταρρέει…

Όλοι σε κάποιες περιόδους της ζωής μας αισθανόμαστε ηττημένοι και πλήρως καταβέβλημμενοι. Αυτή η λίστα, λοιπόν, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι όσα προβλήματα κι αν εμφανίζονται είναι απλά θέμα οπτικής.

1. If I Stay (2014)



Υπόθεση: Η Mia είναι μία νεαρή τσελίστρια με πολλούς φίλους, μία τρυφερή οικογένεια και το αγόρι που κάθε έφηβη ονειρεύεται. Μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, βιώνει μια εξωσωματική εμπειρία και καλείται να επιλέξει μεταξύ ζωής και θανάτου.

2. Unconditional (2012)



Yπόθεση: Η ζωή της Σαμάνθα καταστρέφεται όταν σκοτώνουν τον άντρα της με τον πιο ειδεχθή τρόπο. Όταν αποφασίζει να πάρει τα πράγματα στα χέρια της, δυο απροσδόκητες συναντήσεις της δίνουν ξανά ελπίδα για ζωή.

3. My sister’s keeper (2009)



Yπόθεση: Ένα 11χρονο κορίτσι μηνύει τους γονείς της αφότου ανακάλυψε ότι η σύλληψή της έγινε με μοναδικό σκοπό να σωθεί η αδερφή της που πάσχει από λευχαιμία.

4. The Fault in our stars (2014)



Υπόθεση: H Hazel έχει καρκίνο. Στην ομάδα υποστήριξης γνωρίζει τον Augustus και μαζί ξεκινάνε ένα ταξίδι εμπειρία για το Amsterdam.

5. Soul Kitchen (2009)



O Ζήνος Καζατζάκης είναι ο ιδιοκτήτης ενός όχι ιδαίτερα δημοφιλούς εστιατορίου στο Αμβούργο. Τα πράγματα όμως αλλάζουν όταν προσλαμβάνει έναν καλύτερο σεφ. Η επιτυχία αλλάζει την ήρεμη ζωή του, αλλά φαίνεται να έρχεται αντιμέτωπος με την καταστροφή συνεχώς.

6. Now is good (2012)



H Tessa είναι 17 και πάσχει από λευχαιμία. Θέλει όμως να ζήσει την ζωή της σαν κανονική έφηβη…

7. Still Alice (2014)



H Alice είναι καθηγήτρια γλωσσολογίας με μια χαρούμενη οικογένεια και 3 μεγάλα παιδιά. Έρχεται όμως να ταράξει την ηρεμία της το γεγονός ότι διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ.

8. My Life without me (2003)



Η Ann είναι 23, έχει δύο κόρες, έναν άντρα που μισεί τους πάντες και έναν πατέρα που μόλις βγήκε από την φυλακή. Όταν μαθαίνει ότι έχει καρκίνο και μόλις 3 μήνες για να ζήσει αποφασίζει να αλλάξει την ζωή της.

9. Resteless (2011)



O Enoch που επιβίωσε από κλινικό θάνατο και έχασε τους γονείς του σε ατύχημα γνωρίζει την Annabel σε μια κηδεία. Σύντομα ερωτεύονται, όμως εκείνη έχει μια βαριά ασθένεια. Εκείνος την βοηθάει να αντιμετωπίσει τον θάνατο.

10. Lion (2016)



O Saroo γεννήθηκε σε μια φτωχή οικογένεια στην Ινδία αλλά χάθηκε όταν ήταν 5 χρονών. Περιπλανιέται στην Καλκούτα και περνάει πάρα πολλά μέχρι τελικά να τον υιοθετήσει ένα ζευγάρι από την Αυστραλία. 25 χρόνια αργότερα ξεκινάει να βρει την χαμένη του οικογένεια…

Περισσότερα θέματα για ταινίες εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)