10 σειρές-διαμάντια του Netflix που πρέπει να δεις!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0





Είναι όλες στη λίστα με τις καλύτερες Original σειρές του Netflix!
Μερικές από τις πιο εκπληκτικές σειρές του Netflix που πρέπει να μπουν στη λίστα σου αν δεν τις έχεις ήδη παρακολουθήσει!

10. The Punisher


Μετά την δολοφονία της οικογένειάς του, ο Frank Castle είναι στοιχειωμένος και κυνηγημένος. Στον εγκληματικό υπόκοσμο θα γίνει γνωστός ως The Punisher.

9. Daredevil


Στη γειτονία Hell’s Kitchen της Νέας Υόρκης, ο Matt Murdock είναι ένας άνδρας που τυφλώθηκε από μια τοξική ουσία που έπεσε πάνω του, ύστερα από ένα ατύχημα στην παιδική του ηλικία. Αν και πλέον δεν μπορεί να δεί, η έκθεση του σε αυτή την ουσία προκάλεσε την αύξηση των υπόλοιπων του αισθήσεων πέρα από κάθε ανθρώπινο όριο…

8. Altered Carbon


Βασισμένη στο βιβλίο του Ρίτσαρντ Κ Μόργκαν «Carbon», η σειρά του Netflix διαδραματίζεται στο μακρινό μέλλον, όταν η επιστήμη έχει βρει τον τρόπο να μεταφέρει την ανθρώπινη συνείδηση από το ένα σώμα στο άλλο και οι πιο πλούσιοι άνθρωποι του πλανήτη έχουν πια την δυνατότητα να μην πεθαίνουν ποτέ!

7. Black Mirror


Αν η τεχνολογία είναι φάρμακο τότε ποιές ακριβώς είναι οι παρενέργειές του; Ένα πολύ ωραίο ερώτημα που βγάζει η εκπληκτική σειρά Black Mirror που θα σε βάλει σε σκέψεις για πολλά θέματα… Θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει ως τη σύγχρονη βρετανική επανεκτέλεση του Twilight Zone, με τις ιστορίες που αξιοποιούν τη συλλογική ανησυχία για το σύγχρονο κόσμο.

6. House of Cards



3. The Crown


Πρόκειται για ένα δράμα εποχής που θεωρείται μια από τις πιο ακριβές σειρές που έχουν γυριστεί ποτέ! Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται οι συγκρούσεις και οι έρωτες κατά τη βασιλεία της Ελισάβετ Β’ και τα γεγονότα που διαμόρφωσαν το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα.
Διάβασε εδώ ποιες είναι οι πιο ακριβές σειρές όλων των εποχών!

2. Stranger Things


Το Stranger Things βρίσκεται στη φανταστική αγροτική πόλη Hawkins στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Σ’ ένα εθνικό εργαστήριο πραγματοποιούνται πειράματα και άθελά τους έχουν δημιουργήσει μια πύλη που οδηγεί σε κάτι που ονομάζεται «Upside Down». Η επίδραση του Upside Down όπως είναι φυσικό αρχίζει να επηρεάζει τους κατοίκους του Hawkins με πολύ άσχημους τρόπους…

1. Mindhunter


Το «Mindhunter» μας μεταφέρει πίσω στο 1977… Τότε, η εγκληματική ψυχολογία έκανε τα πρώτα της βήματα. Στη σειρά βλέπουμε δύο πράκτορες του FBI να προσπαθούν να πάρουν συνέντευξη από φυλακισμένους serial killers, ώστε να καταλάβουν πως σκέφτονται και για ποιο λόγο διέπραξαν τα συγκεκριμένα εγκλήματα. Στόχος φυσικά είναι να βοηθήσουν στην εξιχνίαση μελλοντικών υποθέσεων…

https://frapress.gr

Περισσότερα αφιερώματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)