ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

29/6/18

Κουίζ: Ενώστε τα χέρια σας και δείτε τι λένε για την προσωπικότητά σας οι γραμμές που σχηματίζονται

Τα χέρια μπορούν να αποκαλύψουν αρκετά πράγματα για το πώς είναι ο κάθε άνθρωπος όταν είναι ερωτευμένος. Τα χέρια δε λένε ψέματα και μπορούν να δώσουν πολλές σωστές πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη τους.

Διαβάστε παρακάτω τι σημαίνουν οι γραμμές που έχετε στα χέρια σας. Ενώστε τα χέρια, διαλέξτε το μοτίβο που έχετε και δείτε τα αποτελέσματα.

Οι γραμμές είναι στο ίδιο επίπεδοΑν ο σύντροφός σας έχει τις γραμμές της αγάπης στο ίδιο επίπεδο, είστε τυχεροί: έχει σοβαρές προθέσεις και προτιμά τις σταθερές σχέσεις. Είναι λογικός και δεν του αρέσουν οι ξαφνικές αλλαγές.

Είναι άνθρωπος με λογικό χαρακτήρα, που τον ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων.

Η γραμμή στο αριστερό χέρι είναι πιο κάτω


Αυτός ο άνθρωπος προτιμάει μεγαλύτερους ηλικιακά συντρόφους και είναι πιο ώριμος από την ηλικία του. Ο κάτοχος αυτών των χεριών είναι ρομαντικός και λειτουργεί ανεξάρτητα από τους κοινωνικούς κανόνες. Συχνά εμπιστεύεται το ένστικτό του, το οποίο σπάνια πέφτει έξω.

Η γραμμή του αριστερού χεριού είναι πιο ψηλάΑυτός ο άνθρωπος δε βιάζεται να κάνει σοβαρές σχέσεις και δε θεωρεί τον έρωτα αιτία για να είναι ευτυχισμένος.

Όταν επιλέγει να κάνει μια σχέση, ο σύντροφός του θα είναι είτε νεαρότερης ηλικίας, είτε διαφορετικής εθνικότητας. Αγαπάει με τα μάτια και έχει αυτοπεποίθηση. Είναι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος, που ξεπερνάει εύκολα τις δυσκολίες.

Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2019 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger