Κουίζ: Τι είδατε πρώτο σε αυτήν την εικόνα; Η απάντησή σας φανερώνει το μυστικό σας!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




Για την αξιολόγηση της προσωπικότητας ενός ανθρώπου, οι ψυχολόγοι συχνά χρησιμοποιούν τεστ με αμφιλεγόμενες εικόνες για να δουν την αντίδρασή του.

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε ένα τέτοιο τεστ που θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τι συμβαίνει στο μυαλό σας.Κοιτάξτε την εικόνα για 10 δευτερόλεπτα και προσπαθήστε να καταλάβετε τι βλέπετε:

Τελειώσατε; Ελάτε να δούμε την ερμηνεία.

1. Είδατε μία σπηλιά:



Είστε πολύ σταθερός και ισορροπημένος. Είστε ένας ήρεμος άνθρωπος που θέλει να βλέπει μόνο την καλή πλευρά των πραγμάτων. Λόγω της δύναμης και της αισιοδοξίας σας, οι αρνητικές καταστάσεις δεν σας πιέζουν και οι άνθρωποι συχνά ζητούν την βοήθειά σας.

Υποστηρίξτε τους αγαπημένους σας και μοιραστείτε την θετική σας ενέργεια μαζί τους.

2. Είδατε ΑΤΙΑ:



Φαίνεται πως πάντα είστε στα πρόθυρα της κατάρρευσης και έτοιμοι να εκραγείτε. Είναι πιθανόν να έχετε αϋπνία ή συχνούς εφιάλτες λόγω του άγχους.

Μην κρατάτε τα συναισθήματά σας καταπιεσμένα και μην αφήνετε τα μικρά πράγματα να σας ενοχλούν. Αυτό μπορεί να προκαλεί ημικρανίες, ναυτία και άλλες επιπλοκές.

3. Είδατε το πρόσωπο ενός εξωγήινου:



Τείνετε να δημιουργείτε προβλήματα από το τίποτα με αποτέλεσμα να είστε συχνά αγχωμένος.

Βρείτε τα με τον εαυτό σας και σταματήστε να χαλάτε ενέργεια σε αβάσιμες ανησυχίες. Μπορείτε να δοκιμάσετε ασκήσεις αναπνοής – πάρτε μία βαθιά ανάσα από την μύτη και βγάλτε σιγά σιγά τον αέρα από το στόμα.

Τα αποτελέσματα ταιριάζουν με την παρούσα κατάστασή σας;

Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)