Τεστ: Τι δείχνει ο τύπος του χεριού σου για τον χαρακτήρα σου;

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




Οι γραμμές στις παλάμες σύμφωνα με τη χειρομαντεία δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό που καθορίζει την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία μας.

Το σχήμα της παλάμης και το μήκος των δαχτύλων αποκαλύπτουν πολλά. Για καλύτερη κατανόηση, οι χειρομάντες έχουν χωρίσει το σχήμα των χεριών σε 4 τύπους και κάθε τύπος σχετίζεται με ένα στοιχείο της φύσης.


Τύπος #1 – Φωτιά
Το χέρι «Φωτιά» χαρακτηρίζεται από μεγάλες παλάμες και κοντά δάχτυλα. Όσο πιο κοντά τα δάχτυλα, τόσο πιο πεισματάρης φαίνεται να είναι το άτομο.
Όσοι έχουν τέτοια χέρια έχουν πάθος και είναι φυσικοί ηγέτες. Παίρνουν γρήγορες αποφάσεις που είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται μια ομάδα. Τους ενδιαφέρει να κοινωνικοποιούνται, να διασκεδάζουν και ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Τύπος #2 – Γη
Ο τύπος «Γη» χαρακτηρίζεται από τετράγωνες παλάμες και πολύ κοντά δάχτυλα.
Άτομα με τέτοια χέρια είναι πολύ υπεύθυνα. Η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι στις προτεραιότητές τους. Είναι ήρεμοι τύποι και ειρηνικοί. Ασχολούνται με πρακτικές δραστηριότητες, όπως διαμόρφωση χώρων και εργασίες με ξυλουργική.

Τύπος #3 – Αέρας
Τα χέρια τύπου «Αέρα» έχουν τετράγωνη ή ορθογώνια παλάμη. Τα δάχτυλα έχουν το ίδιο μήκος με την παλάμη.
Όσοι έχουν τέτοια χέρια έχουν υψηλή νοημοσύνη και καλές επικοινωνιακές δεξιότητες. Τείνουν να σκέφτονται υπερβολικά τα πράγματα και συχνά φαίνονται απομακρυσμένοι από τον κόσμο γύρω τους. Εργάζονται συχνά σε εκπαιδευτικά επαγγέλματα ή σε συγγραφή.

Τύπος #4 – Νερό
Τα χέρια τύπου «Νερό» έχουν στενή οβάλ παλάμη και πολύ μακριά δάχτυλα.
Έχουν έντονη φαντασία και ευέλικτη προσωπικότητα. Επίσης είναι ρομαντικά άτομα και ευαίσθητα. Τους ενδιαφέρει η μουσική, η ποίηση και το μυστήριο. Εργάζονται συχνά σε δουλειές όπου φροντίζουν άλλα άτομα και καθοδηγούν πνευματικά άλλους.

Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)