Αριστείδης (Άρης) Λαυδής, ο υποψήφιος της 7ης Δημοτικής Κοινότητας Αθηνών που φέρνει τα πάνω-κάτω

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0






















Τον Άρη Λαυδή τον γνωρίζω καλά. Δεν είναι φίλος, είναι αδερφός. Η μοίρα μάς έφερε κοντά κατά τη διάρκεια των φοιτητικών μας χρόνων, σε μια περίοδο που παλεύαμε καθημερινά για την υλοποίηση των ονείρων μας. Όχι μόνο ανήκουμε στην ίδια γενιά, αλλά μπορώ να υποστηρίξω με βεβαιότητα πως ανήκουμε και στην ίδια τάξη. Στην τάξη εκείνη στην οποία για να καταφέρεις να εξελιχθείς πρέπει να εργαστείς σκληρά μόνος σου. Στην τάξη εκείνη που ξεκινάς από το μηδέν, χωρίς κανέναν γνωστό, χωρίς καμία υποστήριξη και ό,τι χτίζεις το χτίζεις με τον προσωπικό σου ιδρώτα. Δυστυχώς, η γενιά μας είναι η γενιά που βγήκε στην αγορά εργασίας εν μέσω κρίσης. Κάποιοι άλλαξαν στόχους, άλλοι τα παράτησαν εντελώς. Ο Άρης, όμως, ανήκει στους ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω... Απεναντίας εργάζονται με όλη τη δύναμή τους για να φέρουν τα πάνω-κάτω.

Σήμερα, του βγάζω το καπέλο. Με σπουδές ανωτάτου επιπέδου, με διαρκή θέληση για εξέλιξη και με πολύ επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον ιδιωτικό τομέα, ο Άρης βγαίνει μπροστά στον Δήμο Αθηναίων. Πάντα τον θυμάμαι πολιτικοποιημένο και ενεργό στα κοινά. Όσοι τον γνωρίζουν από τα φοιτητικά του χρόνια, ξέρουν πολύ καλά τον αγώνα που έκανε για τα δικαιώματα των φοιτητών στη Θεολογική Σχολή Αθηνών, όπου και διετέλεσε -ίσως ο πιο επιτυχημένος- πρόεδρος φοιτητών.  Παράλληλα, διετέλεσε μέλος της Γραμματείας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Αθήνας, αναπληρωτής υπεύθυνος ΟΝΝΕΔ Λεκανοπεδίου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ.

Βέβαια, από τα φοιτητικά έδρανα μέχρι τη δουλειά στον Δήμο η απόσταση είναι μεγάλη. Υπάρχει, όμως, ένα σημείο επαφής που αποτελεί τη σημαντικότερη προϋπόθεση επιτυχίας: το όραμα. Ο Άρης Λαυδής είναι από τους ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει να πείσουν, αν δεν έχουν πρωτίστως εμπνεύσει. Κι αυτό είναι που ζητάει η πολιτική ζωή του τόπου, την έμπνευση. Και όχι μόνο. Ζητάει εργατικότητα και αλτρουισμό. Ζητάει σεβασμό και τιμιότητα. Ζητάει εκπροσώπους της νέας γενιάς που να έχουν γνώσεις, ηθική, ανθρωπισμό και όρεξη για δουλειά. Ζητάει έναν Άρη Λαυδή που έχει όλο το πακέτο να δώσει νέα πνοή στην έβδομη δημοτική ενότητα Αθηνών. 

Καλή επιτυχία, αδερφέ μου. Είμαι σίγουρος πως το ήθος σου θα λάμψει στην πρωτεύουσα.

*Ο Αριστείδης (Άρης) Λαυδής είναι υποψήφιος στην 7η κοινότητα του Δήμου Αθηναίων με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη.

Γνωρίστε τον καλύτερα: https://www.facebook.com/%CE%9B%CE%B1%CF%85%CE%B4%CE%AE%CF%82-%CE%86%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%A8%CE%B7%CE%BB%CE%AC-2089698944662044/

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)