Τεστ: Σε ποιο δεκαήμερο έχεις γεννηθεί και ποια τα χαρακτηριστικά σου ανάλογα με το ζώδιό σου;

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




Το κάθε δεκαήμερο που έχει γεννηθεί ο κάθε άνθρωπος που ανήκει σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο είναι αυτό που τον διαφοροποιεί και τροποποιεί τα γενικά χαρακτηριστικά του ζωδίου. Όλοι οι Ταύροι, οι Δίδυμοι, οι Σκορπιοί δεν είναι ίδιοι.

Δεκαήμερα ζωδίων 

Kάθε ζώδιο είναι χωρισμένο σε τρία τμήματα των δέκα μοιρών που ονομάζονται δεκανοί. Κάθε ζώδιο έχει τρεις δεκανούς και κάθε δεκανός έναν ξεχωριστό κυβερνήτη.
Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχουν χαρακτηριστικά του κυβερνήτη του ζωδίου. Το δεύτερο δεκαήμερο παίρνει επιπλέον χαρακτηριστικά από τον κυβερνήτη του αμέσως επόμενου ζωδίου του στοιχείου που ανήκει. Το τρίτο από τον μεθεπόμενο κυβερνήτη του στοιχείου (γη, φωτιά, νερό, αέρας).

Σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Ας δούμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των δεκαημέρων των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

1o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (21-31/3)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΡΗΣ-ΑΡΗΣ
Είσαι πολύ οξύθυμη, ενθουσιώδης, μαχητική αλλά και πολύ ανυπόμονη. Ο παρορμητισμός σου σε οδηγεί να εγκαταλείπεις μάχες ακόμα και ένα βήμα πριν το τέλος. Η προσωπικότητά σου είναι έντονη. Είσαι φιλόδοξη, αγαπάς τη δράση αλλά δεν έχεις υπομονή. Είσαι γεννημένη αρχηγός, έχεις μεγάλες φυσικές αντοχές και πολλές ιδέες. Πρέπει όμως να μάθεις να ελέγχεις τον εγωισμό σου, την τάση σου να επιβάλλεσαι και να μπλέκεσαι σε καβγάδες. Μαθε να ακούς και τους άλλους!
2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (1-10/4)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΡΗΣ-ΗΛΙΟΣ
Ο Ήλιος σε βοηθάει να είσαι πολύ υπομονετική και ιδεαλίστρια. Η ηγετική σου ικανότητα ξεχωρίζει. Είσαι λαμπερή και κυριαρχική αλλά δραματοποιείς έντονα τις καταστάσεις. Αγαπάς την εξουσία, θέλεις να σε θαυμάζουν. Είσαι φιλόδοξη, παίρνεις πρωτοβουλίες και επιβάλλεσαι στους άλλους. Είσαι δοτική και τρυφερή με αυτούς που αγαπάς. Είσαι επίσης γενναιόψυχη, αξιοπρεπής και πιο σταθερή από τα υπόλοιπα δεκαήμερα. Μαθε να ελέγχεις την κυριαρχία σου πάνω στους άλλους!
3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (11-20/4)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΡΗΣ-ΔΙΑΣ
Με το Δία, αγαπάς την περιπέτεια, την ελευθερία, τα ταξίδια, τη γνώση, τα σπορ, φιλοσοφείς τη ζωή. Νοιάζεσαι για τους άλλους αλλά είσαι ανυπόμονη. Αναζητάς την πνευματικότητα και την εκπαίδευση, έχεις ιδεολογικές ανησυχίες σε φιλοσοφικά ή θρησκευτικά ζητήματα. Πολεμάς για ένα σκοπό, για τα πιστεύω και τα ιδανικά σου. Είσαι αισιόδοξη, δεν αντέχεις τη στασιμότητα και τους περιορισμούς. Ξέρεις να αντιμετωπίζεις τις αντιξοότητες και βγαίνεις πάντα νικητής. Η επαφή σου με ανθρώπους και λαούς εμπλουτίζουν την προσωπικότητά σου. Είσαι ειλικρινής και καλοπροαίρετη αλλά σου λείπει το τακτ. Καλή θέση για πνευματικό ηγέτη ή δάσκαλο.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (21/4-1/5)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Αγαπάς την τέχνη και την ομορφιά σε όλο τους το μεγαλείο. Η καλαισθησία σου στο σπίτι και στη δουλειά είναι εμφανής. Σου αρέσει να μοιράζεσαι πράγματα άσχετα αν κάποιες φορές επιμένεις να γίνονται όλα όπως εσύ τα θέλεις. Αναζητάς την ασφάλεια, υλική και συναισθηματική. Θέλεις σταθερότητα, δεν αγαπάς τις αλλαγές. Είσαι ρεαλίστρια, υπομονετική, πρακτική, συντηρητική, γλυκιά, συμπαθητική, πιστή και σταθερή στις απόψεις σου και κυρίως εχέμυθη. Οι δυσκολίες δεν σε τρομάζουν. Έχεις όμορφη εμφάνιση και ωραία φωνή. Είσαι λάτρης του καλού φαγητού και θέλεις να ικανοποιείς τις αισθήσεις σου. Αν προδοθείς, γίνεσαι κτητική και ζηλιάρα και χάνεις την εμπιστοσύνη σου. Το κακό είναι ότι είσαι πολύ αργή!
2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (2-11/5)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΕΡΜΗΣ
Ο Ερμής σου δίνει διπλωματία, επικοινωνία, πολύ λογική και πρακτικότητα. Η καλαισθησία συνδυάζεται με το κοφτερό μυαλό. Η κοινωνικότητά σου είναι αυξημένη. Η μεγαλύτερη ανάγκη σου είναι να μαθαίνεις και δεν βάζεις πρώτο στόχο την απόκτηση υλικών αγαθών παρόλο που έχεις την ικανότητα να τα αποκτάς. Είσαι εργατική, υπεύθυνη, με σκέψη ελεύθερη και μεθοδική. Έχεις καλή σχέση με το χρήμα αλλά δεν έχεις αυτοπεποίθηση. Είσαι ιδιαίτερα εγκεφαλική. Διαπρέπεις σε σπουδές και αναλύσεις. Βάζεις στόχους και τους πετυχαίνεις. Ο οικονομικός και ο ιατρικός κλάδος σου ταιριάζουν. Μην γίνεσαι πολύ επικριτική!
3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-21/5)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΚΡΟΝΟΣ
Ο Κρόνος σε κάνει πιο συντηρητική και επίμονη. Μεθοδεύεις τις κινήσεις σου και ξέρεις να διαχειρίζεσαι το χρήμα. Αγαπάς την υλική ασφάλεια, είσαι φιλόδοξη, προσεκτική και αρκετά σφιχτή με το συναίσθημα. Προσκολλάσαι σε ανθρώπους και αντικείμενα. Είσαι υπεύθυνη και σκληρή με τον εαυτό σου, περήφανη, πειθαρχημένη, εργατική, πρακτική, εξουσιαστική. Βάζεις στόχους και τους πετυχαίνεις με σύστημα, δομή και οργάνωση. Φτάνεις εύκολα σε θέσεις εξουσίας. Τα ελαττώματά σου είναι η τσιγκουνιά και η αδιαλλαξία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (22-31/5)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΕΡΜΗΣ-ΕΡΜΗΣ
Είσαι φιλομαθής, ετοιμόλογη, έξυπνη, κοινωνική, κάνεις εύκολα παρέες και θέλεις να προοδεύεις. Έχεις ταλέντο στα χέρια, η συγγραφή σου ταιριάζει. Νοιάζεσαι για τους γείτονες και τα αδέρφια σου. Ξέρεις να μιλάς, αγαπάς τη γνώση αλλά δεν φτάνεις ποτέ σε βάθος. Δεν αγαπάς τη ρουτίνα αλλά την ελευθερία. Δυσκολεύεσαι να εστιάσεις σε κάτι συγκεκριμένο. Ξεγλιστράς εύκολα από καταστάσεις. Καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα αλλά τελειώνεις λίγα. Θέλεις να ξέρεις τα πάντα φτάνοντας μέχρι το κουτσομπολιό. Media και Δημόσιες Σχέσεις σου ταιριάζουν.
2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (1-11/6)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΕΡΜΗΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Η Αφροδίτη σε κάνει γλυκιά, φιλική και τρυφερή. Ξέρεις να κρατάς ισορροπία ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα αν και πολλές φορές το εκλογικεύεις. Θέλεις να κάνεις τους γύρω σου ευτυχισμένους, ξέρεις τους τρόπους να ξεφεύγεις από τη ρουτίνα. Είσαι διπλωματική, έχεις καλή αισθητική και δημιουργικό ταλέντο. Η ερωτική σου ζωή είναι πολύ άστατη. Αγαπάς την υλική ασφάλεια και έχεις χιούμορ. Έχεις ανάγκη από πολλές εμπειρίες. Αγαπάς έντονα και παθιασμένα, φλερτάρεις ασύστολα, διαθέτεις γοητεία και αισθησιασμό αλλά είσαι άπιστη. Θεωρείσαι μια υπολογίσιμη δύναμη, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη.
3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-21/6)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΕΡΜΗΣ-ΟΥΡΑΝΟΣ
Ο Ουρανός σε βοηθάει να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα και με τη βοήθεια του Ερμή αναζητάς νέους δρόμους που σε οδηγούν σε ξεχωριστή θέση. Διαθέτεις ένα δυνατό μυαλό και πρωτοποριακό πνεύμα, φτάνεις στα όρια μιας διάνοιας. Αγαπάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία, πολλές φορές επαναστατείς και προσπαθείς να προοδεύσεις μέσα από τη γνώση. Έχεις διανοητική δύναμη και είσαι πολύ μπροστά για την εποχή σου. Δραστηριοποιείσαι σε ομάδες. Το μειονέκτημά σου είναι ο εγωκεντρισμός και η ανατροπή του συντηρητισμού με επαναστατικό τρόπο. Απέφυγε διαμάχες και συγκρούσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (22/6-1/7)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΣΕΛΗΝΗ-ΣΕΛΗΝΗ
Είσαι κυκλοθυμική και ευαίσθητη. Η διαίσθησή σου σε κάνει επιφυλακτική και δύσπιστη. Εκφράζεις έντονα και παρορμητικά το συναίσθημα, αγαπάς ιδιαίτερα την οικογένεια. Έχεις εναλλαγές διαθέσεων και αναζητάς την ασφάλεια. Είσαι γλυκιά, τρυφερή, αγαπητή και νοσταλγείς αρκετά το παρελθόν. Αποθεώνεις την αγάπη, καθηλώνεις τους γύρω σου με τη σαγήνη. Είσαι αισθησιακή και καταλαβαίνεις ενστικτωδώς τους άλλους. Ζητάς αποκλειστικότητα και αν μυριστείς κάτι, κάνεις σκηνές ζήλιας ή μετατρέπεσαι σε παγόβουνο. Μείωσε τον παρορμητισμό σου.
2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (2-11/7)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΣΕΛΗΝΗ-(ΑΡΗΣ/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ)
Είσαι πιο συγκαταβατική από τους άλλους, δέχεσαι τα λάθη σου. Ο Άρης σε κάνει πιο οξύθυμη, μπλέκεσαι σε καβγάδες και λογομαχίες. Μπορεί να πιαστείς στα χέρια ή να σκοτώσεις με το γάντι. Μείνε ψύχραιμη! Έχεις μεγάλα αποθέματα ψυχικής δύναμης. Αναγεννιέσαι μέσα από τις στάχτες σου, έχεις δύναμη και πάθος. Ψυχολογείς τους άλλους και έχεις έντονη σεξουαλικότητα. Ζήλια και κτητικότητα είναι στο μενού. Είσαι απαιτητική και διεκδικητική όταν απειλούνται τα κεκτημένα σου και κάνεις τα πάντα για να τα διαφυλάξεις. Είσαι μυστικοπαθής, έχεις ικανότητες να βγάζεις χρήμα, αναζητάς την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Παθιάζεσαι και προσφέρεις ψηλού επιπέδου σεξ.
3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-21/7)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΣΕΛΗΝΗ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Ο Ποσειδώνας σου δίνει ψυχικές και πνευματικές δυνατότητες. Είσαι φιλεύσπλαχνη και συμπαθητική. Βοηθάς και προσφέρεις απλόχερα την αγάπη αρκεί να μην καταλάβεις ότι σε εκμεταλλεύονται. Εδώ κυριαρχεί το υγρό στοιχείο, η τέχνη, η ποίηση. Είσαι διαισθητική, ρομαντική, συμπονετική, διαθέτεις φαντασία. Χάνεσαι πολλές φορές ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία. Λειτουργείς περισσότερο με το συναίσθημα παρά με τη λογική. Προσοχή στις καταχρήσεις λόγω συναισθηματικής απογοήτευσης. Μπορείς άνετα να διαπρέψεις σε οποιοδήποτε επάγγελμα σχετικό με την καλλιτεχνία. Πολλές φορές, ζεις σε ένα δικό σου κόσμο. Όταν πληγώνεσαι, απομονώνεσαι ή έχεις τάσεις φυγής. Εύκολα εξαπατάσαι!
 ΛΕΩΝ
1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (22/7-1/8)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΗΛΙΟΣ-ΗΛΙΟΣ
Θέλεις να λάμπεις και να ξεχωρίζεις. Είσαι πολύ γενναιόδωρη και όλοι σε φωνάζουν αρχηγό αφού είσαι έμπιστη και ειλικρινής. Έχεις εγωισμό, υπερηφάνεια και σου αρέσει η προβολή, το ωραίο. Έχεις ισχυρή και πληθωρική προσωπικότητα, θέληση και δημιουργικότητα. Ξέρεις να επιβάλλεσαι, είσαι σταθερή και επίμονη στις ιδέες σου, ενθουσιώδης. Ζητάς επιβράβευση και προσοχή, οι προβολείς να είναι όλοι στραμμένοι πάνω σου. Απολαμβάνεις τον έρωτα και τις χαρές της ζωής στο έπακρο. Αντιμετωπίζεις αγέρωχα όλες τις δυσκολίες.
2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (2-11/8)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΗΛΙΟΣ-ΔΙΑΣ
Είσαι γενναιόδωρη, αισιόδοξη, με αυτοπεποίθηση. Ξέρεις να αρπάζεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Αγαπάς τα ταξίδια από τα οποία μπορεί να επωφεληθείς και οικονομικά. Ασχολείσαι με τη γνώση και τη φιλοσοφία. Πραγματοποιείς τους στόχους σου και τα όνειρά σου. Είσαι δίκαιη και παλεύεις ενάντια στην αδικία. Αγαπάς τα παιδιά και τη διδασκαλία. Ο εγωισμός σου όμως δεν σου αφήνει περιθώρια να μοιράζεσαι τα οράματά σου για το κοινό καλό. Είσαι τυχερή, επεκτατική, με χιούμορ. Διαπρέπεις σε ανώτερες σπουδές. Ξεχωρίζεις για το χαμόγελό σου, την κοινωνικότητά σου, την ειλικρίνεια. Αγαπάς την περιπέτεια. Σου λείπει όμως το τακτ.
3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-22/8)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΗΛΙΟΣ-ΑΡΗΣ
Κυνηγάς τους στόχους σου επίμονα και ανυπόμονα και τους πετυχαίνεις. Είσαι επικίνδυνη ανταγωνίστρια. Είσαι δοτική στην αγάπη και πολλές φορές δεν εισπράττεις τα δέοντα. Έχεις θάρρος, αποφασιστικότητα, είσαι φιλόδοξη και κατακτάς ψηλές θέσεις. Είσαι παρορμητική, βιαστική, δημιουργική, ξέρεις να απολαμβάνεις τη ζωή. Πάντα βρίσκεις κάτι καλύτερο για να κατακτήσεις. Πολλές φορές, έχεις εναλλαγές συμπεριφοράς και διαθέσεων, γίνεσαι απότομη και επιθετική. Έχεις ανεπτυγμένο το ένστικτο της επιβίωσης. Αντιμετωπίζεις με επιτυχία τα εμπόδια. Είσαι πολύ περήφανη και εγωίστρια και δεν ζητάς εύκολα την βοήθεια των άλλων. Η σεξουαλικότητά σου χτυπάει κόκκινο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (23-31/8)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΕΡΜΗΣ-ΕΡΜΗΣ
Ο Ερμής σε κάνει συνεπή, οργανωτική, επικοινωνιακή, σου δίνει ευστροφία. Φροντίζεις όλες σου τις υποθέσεις με επιμέλεια και συγκέντρωση. Αξιολογείς σωστά τις καταστάσεις, αναλύεις, βάζεις μπροστά τη λογική, ωστόσο χρειάζεσαι και λίγη παρότρυνση από τους άλλους. Ασχολείσαι με πρακτικά ζητήματα με λεπτομέρεια. Αγαπάς την καθαριότητα. Έχεις υπομονή και κριτικό πνεύμα και φέρνεις εις πέρας ότι αναλαμβάνεις. Είσαι τακτική και τελειομανής, έξυπνη και πρακτική. Αγχώνεσαι και το δείχνεις ή υποφέρεις από ψυχοσωματικά. Δεν δέχεσαι βοήθεια από τους άλλους. Πολλές φορές, παραβλέπεις τα συναισθήματα των άλλων με σκοπό να τους μεταφέρεις στην πραγματικότητα. Διαθέτεις μεγάλη κοινωνικότητα.
2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (1-11/9)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΕΡΜΗΣ-ΚΡΟΝΟΣ
Είσαι οργανωτική, μεθοδική, εύστροφη, κοινωνική αλλά κρατάς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου για τον εαυτό σου. Βασίζεσαι στον εαυτό σου και δεν ζητάς βοήθεια από τους άλλους. Διαθέτεις ρεαλισμό, τελειομανία, εγωισμό και αφιερώνεις πολύ χρόνο στην καριέρα σου. Τα βλέπεις όλα με σοβαρότητα και κατακτάς τους στόχους σου με πολύ δουλειά. Είσαι σταθερή, αυστηρή αλλά σου λείπει η αυτοπεποίθηση. Έχεις μεγάλες αντοχές και μπορείς να αναλάβεις υψηλές θέσεις. Πολλές φορές, γίνεσαι σκληρή, ωμή για να κρύψεις τα συναισθήματά σου γιατί νιώθεις ευάλωτη.
3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-22/9)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΕΡΜΗΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Είσαι εύστροφη και αγαπητή στους άλλους. Διαθέτεις πνευματικά και καλλιτεχνικά ταλέντα και κατακτάς διακεκριμένες θέσεις. Είσαι ήρεμη, ζεστή, τρυφερή. Αναζητάς υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Σου αρέσει η γραφή και μπορείς να προσφέρεις υπηρεσίες αφιλοκερδώς. Χειρίζεσαι τέλεια τον προφορικό και γραπτό λόγο, έχεις χιούμορ και καλή φωνή. Πολλές φορές, πληγώνεσαι και κριτικάρεις με πολύ εγωισμό και πείσμα. Συνδυάζεις αρμονία και ομορφιά, έχεις την αίσθηση της φινέτσας και της καλαισθησίας. Είσαι λογική και ρεαλίστρια. Ερωτικά, δυσκολεύεσαι να βρεις τον ιδανικό σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ

1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (23/9-2/10)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Είσαι γοητευτική, ρομαντική και ελκυστική. Αγαπάς την αρμονία, την ισορροπία, την ομορφιά, την τέχνη, την ωραία ζωή. Η συντροφικότητα παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου. Έχεις πλούσια συναισθήματα, είσαι ζεστή και τρυφερή. Κάνεις πολύ καλές Δημόσιες Σχέσεις γιατί είσαι διπλωμάτισσα. Θέλεις να σου δείχνουν έμπρακτα ενδιαφέρον, είσαι ανασφαλής και αναποφάσιστη. Δεν αγαπάς τους καβγάδες μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Διαθέτεις ωραίο γούστο, καλαισθησία, φινέτσα, καλλιτεχνική φλέβα. Θέλεις συνεχώς να επιβεβαιώνεσαι μέσα από τους άλλους.
2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (3-12/10)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΟΥΡΑΝΟΣ
Είσαι εξωστρεφής, κοινωνική και σου αρέσει να περιτριγυρίζεσαι από πολλούς ανθρώπους. Αγαπάς τη φιλία και όταν θυμώσεις, δύσκολα υποχωρείς. Έχεις προοδευτικές ιδέες και συμμετέχεις σε ομάδες με σκοπό την εξέλιξή σου. Σου αρέσει η ισορροπία και η ανεξαρτησία μέχρις ότου βρεις σύντροφο με κοινά ενδιαφέροντα. Είσαι συζητήσιμη, διαλλακτική και λύνεις τις διαφορές σου ήρεμα. Συμπονάς τους ανθρώπους και μισείς την αδικία. Πολλές φορές, δίνεις την εντύπωση ότι είσαι εκτός πραγματικότητας. Έχεις επαναστατικό και πρωτοποριακό πνεύμα που σε πάει πολύ μπροστά. Είσαι περισσότερο εγκεφαλική και λογική παρά συναισθηματική χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν διαθέτεις πλούσιο συναισθηματικό κόσμο. Έχεις καλλιτεχνικά ταλέντα.
3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (13-22/10)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΕΡΜΗΣ
Συνδυάζεις την ομορφιά με την εξυπνάδα. Ο Ερμής σε κάνει γλυκομίλητη, ευγενική και διασκεδαστική. Είσαι κοινωνική, έχεις ταλέντο στη συγγραφή και δείχνεις τα συναισθήματά σου. Αν συναναστρέφεσαι με το κοινό, θα έχεις κέρδη. Είσαι ισορροπημένη, ασχολείσαι με πολλά πράγματα αλλά χάνεις εύκολα το ενδιαφέρον σου. Μαγεύεις τους ανθρώπους, διαθέτεις ευστροφία, αγαπάς την τέχνη. Πιστεύεις πως γνωρίζεις τα πάντα, επίσης είσαι πολυέξοδη, επικοινωνιακή, ευπαρουσίαστη, διπλωμάτισσα και κατάλληλη για ΜΜΕ. Είσαι υπολογίσιμη δύναμη, πολύ καλή στις σπουδές και τη μόρφωση. Μην υποτιμάς τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (23/10-1/11)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ-ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
Είσαι μυστικοπαθής, γοητευτική, με τεράστια υπομονή έως ότου πετύχεις το στόχο σου. Η εκδικητικότητα σε χαρακτηρίζει. Έχεις μαγνητική προσωπικότητα, παραπλανάς, αποπλανείς. Έχεις πείσμα και επιμονή και ερευνάς τις καταστάσεις εις βάθος. Δρας απόλυτα, με πάθος και είσαι ικανή για το μεγαλύτερο καλό ή κακό. Είσαι ευθύς χαρακτήρας, μαχητική, γενναία, με έντονη σεξουαλικότητα. Έχεις δυνατό ένστικτο στον ερωτικό τομέα, διαθέτεις πίστη, ζήλια, κτητικότητα. Πολλές φορές, γίνεσαι έρμαιο του πάθους και των συναισθημάτων. Ασκείς μεγάλη επιρροή στους ανθρώπους, σαγηνεύεις. Ότι αξίζει, το υπερασπίζεσαι απόλυτα εξολοθρεύοντας οποιονδήποτε εχθρό.
2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (2-11/11)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Είσαι συγκαταβατική και μερικές φορές κυκλοθυμική. Η τέχνη βοηθά τον ψυχισμό σου. Είσαι ρομαντική, ευγενική, με φαντασία. Έχεις μεγάλες ψυχικές ικανότητες και μπορείς να καθοδηγείς. Δεν μπορείς να ελέγξεις τα πάθη και τα συναισθήματά σου και αυτό μπορεί να σε ρίξει σε καταχρήσεις. Η δύναμή σου είναι τεράστια και μπορεί να σε οδηγήσει σε θέσεις εξουσίας. Είσαι λιγότερο εκδικητική και πιο ευπροσάρμοστη από τα άλλα δεκαήμερα. Οι διαισθητικές σου ικανότητες μπορούν να βοηθήσουν την κοινωνία. Η σεξουαλικότητά σου είναι διάχυτη και όχι μόνο σαρκική. Έχεις τάσεις φυγής από δύσκολες καταστάσεις, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.
3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-21/11)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ-ΣΕΛΗΝΗ
Συναισθήματα και ψυχισμός σε σύγκρουση. Είσαι πολύ ευαίσθητη αλλά στους άλλους δείχνεις το σκληρό σου πρόσωπο. Στόχος σου είναι η δημιουργία μιας σωστής οικογένειας. Τα άτομα που αγαπάς είναι η κινητήριος δύναμη στη ζωή σου. Αναζητάς την υλική ασφάλεια. Τα χρήματα έρχονται εύκολα σε εσένα. Χρησιμοποιείς τη διαίσθησή σου συχνά για να παραπλανάς. Είσαι ζηλιάρα, κτητική, με κυριαρχικές τάσεις. Η σεξουαλική εμπειρία μαζί σου είναι ένα ταξίδι σε μια άλλη διάσταση, κυριαρχούν στιγμές πάθους και αισθησιασμού. Υπερασπίζεσαι τα κεκτημένα σου. Όταν πληγώνεσαι, γίνεσαι παγόβουνο και δύσκολα επανέρχεσαι

ΤΟΞΟΤΗΣ

1o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (22/11-1/12)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΔΙΑΣ-ΔΙΑΣ
Αγαπάς την περιπέτεια, τα ταξίδια, την ελευθερία. Κυνηγάς τους στόχους σου αλλά εύκολα εγκαταλείπεις και τις προσπάθειες. Ξεπερνάς άνετα τις δυσκολίες. Η επιτυχία και το χρήμα έρχονται εύκολα σε εσένα. Έχεις ηγετική προσωπικότητα και ανεπτυγμένες διοικητικές ικανότητες. Αγαπάς τη γνώση και τη φιλοσοφία, την επέκταση. Είσαι αισιόδοξη, άνθρωπος της δράσης και της διασκέδασης, λίγο κουτσομπόλα (όχι κακεντρεχής). Ρισκάρεις πολύ μερικές φορές χωρίς να σκέφτεσαι το κόστος. Είσαι έξω καρδιά, η ψυχή της παρέας. Έχεις χιούμορ, λυτρώνεις τους γύρω σου από προβλήματα και αρνητικές σκέψεις. Έχεις φιλοσοφημένες απόψεις για τη ζωή, εκφράζεσαι ανοιχτά και ειλικρινά χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς, πολλές φορές χωρίς τακτ και φέρνεις τους άλλους σε δύσκολη θέση. Διαπρέπεις σε ανώτερες σπουδές και ξένες γλώσσες. Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις θετικά, προοδεύεις, πρωτοπορείς. Μεταφέρεις επίσης εύκολα γνώσεις.
2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (2-11/12)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΔΙΑΣ-ΑΡΗΣ
Έχεις θάρρος και δυναμισμό, πετυχαίνεις τους στόχους σου χωρίς δυσκολία. Αγαπάς τη δράση και τα ταξίδια. Είσαι πιο πιστή από τα άλλα δεκαήμερα και επηρεάζεις τους ανθρώπους γύρω σου. Είσαι μαχητική, περιπετειώδης, αισιόδοξη, παρορμητική, δημιουργική, σαρκαστική, αγαπάς τον κίνδυνο. Ασχολείσαι με τον αθλητισμό και ότι άλλο χρειάζεται δύναμη και τόλμη, η αδρεναλίνη σου είναι στα ύψη. Σκέφτεσαι γρήγορα, έχεις κοφτερό μυαλό, διανοητική δύναμη και βαριέσαι να ασχολείσαι με απλά θέματα. Κάνεις επιφανειακές σχέσεις. Έχεις την ικανότητα να αναλάβεις θέσεις εξουσίας. Επιβάλλεις εύκολα τις απόψεις σου, διακρίνεσαι για τις αντοχές σου. Πολλές φορές, προσεγγίζεις επιφανειακά τις καταστάσεις αδιαφορώντας για την ουσία.
3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-21/12)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΔΙΑΣ-ΗΛΙΟΣ
Είσαι μια λαμπερή προσωπικότητα, διακρίνεσαι άνετα και αποκτάς κύρος. Ερωτικά, παρασύρεσαι εύκολα αλλά αποχωρείς και εύκολα. Αγαπάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Είσαι εύθυμη και νιώθεις χαρά για το οτιδήποτε. Όλα είναι μια πρόκληση για εσένα. Είσαι αξιοπρεπής, περήφανη, σταθερή, με αυτοπεποίθηση, μεγαλόκαρδη, γενναιόδωρη, εκφράζεις με θάρρος τα συναισθήματά σου. Επεκτείνεις τις γνώσεις σου σε πιο φιλοσοφημένα επίπεδα και τις μεταδίδεις εύκολα. Είσαι δημοφιλής και αρεστή, επίμονη και υπομονετική και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Δεν σου αρέσει να σε λυπούνται, κρύβεις τα τρωτά σου σημεία, διεκδικείς τα κεκτημένα σου, δεν παραδέχεσαι την ήττα σου. Ψάχνεις την ευτυχία σε ποσοτικό και όχι ποιοτικό επίπεδο καθότι είσαι άτομο της καλοπέρασης, της διασκέδασης, της χλιδής. Σου αρέσει να κάνεις δώρα και να σκορπάς χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (22-31/12)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΚΡΟΝΟΣ-ΚΡΟΝΟΣ
Είσαι επιφυλακτική και η καριέρα είναι σημαντική για εσένα. Αγωνίζεσαι για να πετύχεις τα όνειρά σου. Ο έρωτας έρχεται δεύτερος αλλά όταν βρεις τον άνθρωπο που θα σου προσφέρει ασφάλεια, θα βγάλεις όλη σου την τρυφερότητα και θα δοθείς ολοκληρωτικά. Είσαι συντηρητική, ώριμη, σοβαρή, αυστηρή. Διαθέτεις σύστημα, δομή, οργάνωση, έχεις υπομονή και επιμονή για να πετύχεις τους στόχους σου. Επιδιώκεις πολλά, την υλική ασφάλεια αλλά και την κοινωνική αναγνώριση. Κατανοείς και μαθαίνεις μέσα από τα λάθη σου. Είσαι ρεαλίστρια και δεν εγκλωβίζεσαι σε συναισθηματικούς παρορμητισμούς. Είσαι επίσης καλή σύμβουλος. Μην αυτοπεριορίζεσαι, μην απομονώνεσαι!
2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (1-9/1)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΚΡΟΝΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Είσαι πιο προσιτή από τα άλλα δεκαήμερα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναζητάς μια σοβαρή δέσμευση, την πίστη, τη σταθερότητα, το συναίσθημα και την τρυφερότητα. Έχεις νεανική εμφάνιση. Αγαπάς την τέχνη και τη μουσική. Αφοσιώνεσαι στην καριέρα για να αφήσεις ένα όνομα. Δεν είσαι τόσο υπομονετική σε σχέσεις και συνεργασίες. Ξέρεις να γυρνάς τις καταστάσεις προς όφελός σου. Διαθέτεις ωραίο γούστο, φινέτσα και ομορφιά. Δεν αδιαφορείς για τα συναισθήματα των άλλων και προσπαθείς κι εσύ να τα εκδηλώσεις ακόμα και αν δυσκολεύεσαι. Όταν ανοιχτείς και εμπιστευτείς έναν άνθρωπο, εκφράζεσαι πρακτικά.
3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (10-19/1)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΚΡΟΝΟΣ-ΕΡΜΗΣ
Είσαι οξυδερκής, προσαρμόζεσαι εύκολα και δουλεύεις πολύ για να εξασφαλίσεις υλικά αγαθά. Οι πολλές προσπάθειες σε μαθαίνουν να εκτιμάς το χρήμα και να ξοδεύεις λιγότερο. Έχεις πολλές διανοητικές ικανότητες και χιούμορ. Είσαι καλή στα μαθηματικά, τα οικονομικά και την ανάλυση. Υπολογίζεις με ακρίβεια τις κινήσεις σου πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Είσαι έξυπνη, αισιόδοξη, πολύ φιλόδοξη και πειθαρχημένη, πολύ λογική και εγκεφαλική. Δεν χαλαρώνεις εύκολα. Σώζεις καταστάσεις με τις ρεαλιστικές σου αποφάσεις. Έχεις ένα συγκλονιστικό και αναλυτικό νου. Σημειώνεις επιτυχίες και γνωρίζεις την καταξίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (20-29/1)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΟΥΡΑΝΟΣ-ΟΥΡΑΝΟΣ
Έχεις γρήγορο μυαλό και ευφυΐα. Αντιμετωπίζεις τα πάντα με χιούμορ και δίνεις σωστές συμβουλές σε όλους. Αγαπάς τις νέες εμπειρίες και τις προκλήσεις. Για να μείνεις πιστή, ψάχνεις τον τέλειο ερωτικό σύντροφο. Έχεις διορατικότητα, ανοιχτό και επιστημονικό μυαλό και βλέπεις πολύ μπροστά. Προσφέρεις πολλά σε ομάδες. Νιώθεις ότι όλος ο κόσμος είναι φίλοι σου. Είσαι ελεύθερη, πρωτοποριακή, επαναστάτρια, εκκεντρική, ξεροκέφαλη. Έχεις φαεινές ιδέες, είσαι η genius του ζωδιακού. Υπολογιστές και διαδίκτυο σου ταιριάζουν.
2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (30/1-8/2)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΟΥΡΑΝΟΣ-ΕΡΜΗΣ
Είσαι εύστροφη και πολύ επικοινωνιακή. Δεν σταματάς ποτέ να αναζητάς νέες γνώσεις και εμπειρίες. Η ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία είναι τα προβλήματα σε μια σταθερή σχέση. Είσαι περίεργη, μεταδίδεις γνώσεις, είσαι κάτι σαν κινητή εγκυκλοπαίδεια. Ρωτάς και μαθαίνεις τα πάντα, είσαι αντισυμβατική στο στιλ και την έκφραση. Έχεις πρωτοποριακό πνεύμα, θα μπορούσες να γίνεις συγγραφέας. Βαριέσαι εύκολα και αναζητάς συνεχώς τροφή στις πνευματικές σου αναζητήσεις. Έχεις αυξημένη αντίληψη και βοηθάς σε συλλογικό επίπεδο. Είσαι και λίγο κουτσομπόλα (όχι κακοπροαίρετα).
3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (9-18/2)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΟΥΡΑΝΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Είσαι πολύ ειρηνική, επιλεκτική στην επιλογή ανθρώπων και συντρόφου, υποκύπτεις στις ανάγκες αυτών που αγαπάς. Είσαι ρομαντική και ψάχνεις τη χρυσή τομή για να μην δυσαρεστήσεις τους άλλους. Έχεις ανάγκη τη συντροφικότητα, έχεις έντονα και πλούσια συναισθήματα που τα εκφράζεις ιδιαίτερα. Προωθείς τα ιδανικά σου μέσα από την τέχνη και την πολιτική. Είσαι γλυκιά, ζεστή, αγαπάς την αρμονία. Αναζητάς τις αλλαγές, δεν βάζεις κανόνες και περιορισμούς. Χρειάζεσαι πάντα ένα σύντροφο που θα σε βοηθάει να εκπληρώνεις τους στόχους σου. Οι ιδέες σου είναι καλλιτεχνικές, έχεις γούστο, φινέτσα, χιούμορ. Αναζητάς έναν σύντροφο τρυφερό και ρομαντικό που δεν θα στερεί την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου.

ΙΧΘΕΙΣ

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (19-29/2)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Είσαι ονειροπόλα, διαισθητική. Η δημιουργικότητα, η φαντασία και ο ρομαντισμός βρίσκουν διέξοδο στην τέχνη. Προσπάθησε να αποφύγεις συναναστροφές που σε παρασύρουν σε άσχημα μονοπάτια. Μέσα σε ένα αρμονικό περιβάλλον, φτάνεις τους στόχους σου. Έχεις έντονο το αίσθημα της αυτοθυσίας, νιώθεις αγάπη και συμπόνια για τους αδύναμους που περιθάλπεις χωρίς αμοιβές. Πρόσεχε μην πέσεις θύμα εξαπάτησης. Ο κόσμος δεν είναι και τόσο αγνός. Η πραγματικότητα σε πονά και δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα τα έντονα συναισθήματά σου. Έχεις αποπλανητικό βλέμμα, διεισδύεις στην ψυχή των άλλων. Αγαπάς την τέχνη, τη μουσική, το απόκρυφο. Βλέπεις τα πάντα ιδανικά, απογοητεύεσαι εύκολα και το ρίχνεις σε καταχρήσεις. Σου λείπει ο ρεαλισμός.
2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (1-10/3)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΣΕΛΗΝΗ
Είσαι ονειροπόλα, συναισθηματική, ρομαντική και ευμετάβλητη. Συμπονάς τους ανθρώπους και πολλές φορές κάνεις τα προβλήματά τους δικά σου. Η οικογένεια είναι το μέσο για να φτάσεις ψηλά. Το δέσιμο με τα πάτρια εδάφη είναι ισχυρό. Αγαπάς το καλό φαγητό. Είσαι υπερευαίσθητη και δεν αντέχεις την πραγματικότητα. Προσκολλάσαι εύκολα σε άτομα και καταστάσεις. Βλέπεις προφητικά όνειρα. Υπερασπίζεσαι με κάθε τρόπο τα συμφέροντα των ανθρώπων που αγαπάς. Είσαι πολύ διαισθητική και παρατηρητική. Δημιουργείς εμμονές ή και φανταστικές καταστάσεις γιατί φοβάσαι να αντιμετωπίσεις την ωμή πραγματικότητα.
3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (11-20/3)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
Είσαι δυναμική, έχεις μεγάλη δύναμη για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της ζωής. Ξεπερνάς εύκολα τις αντιξοότητες και φτάνεις τους στόχους σου. Έχεις έντονα συναισθήματα και μαγνητισμό και δημιουργείς εύκολα σκηνές ζηλοτυπίας. Ασχολείσαι με την έρευνα και τη μεταφυσική. Η μουσική και η τέχνη είναι τα δυνατά σου χαρτιά. Είσαι ένα μυστήριο για τους άλλους. Έχεις ατσάλινο χαρακτήρα, πλούσιο συναισθηματικό κόσμο, γεμάτο έρωτα και πάθη. Έχεις έντονη διαίσθηση και ένστικτο που σε βοηθούν να απογυμνώνεις πρόσωπα και καταστάσεις. Σεξουαλικά, είσαι ισχυρή και φτάνεις σε άλλη διάσταση. Είσαι ρομαντική, ευαίσθητη και έχεις πολύ καλή σχέση με το κοινό. Η μυστήρια φύση σου πολλές φορές λειτουργεί με τρόπο που απομακρύνει τους άλλους από κοντά σου και εγκλωβίζεσαι σε μια απέραντη μοναξιά. Διαθέτεις επιχειρηματικό πνεύμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)