ΔΗΜΟΣΘέΝΗΣ, συνθέτης ομιλίας που μετατρέπει οποιοδήποτε κείμενο σε ομιλία

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0





Έκδοση: 1.2 Freeware
Κατηγορία: Κείμενο σε Ομιλία
Αναπηρία: Κινητική Αναπηρία - Χαμηλή Όραση - Αναπηρία Λόγου
Περιγραφή:
Ο συνθέτης ομιλίας ΔΗΜΟΣΘέΝΗΣ μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε κείμενο σε ομιλία υποστηρίζοντας πλήρως την Ελληνική γλώσσα. Είναι ιδανικός για συστήματα πολυμέσων (ομιλούσες εγκυκλοπαίδειες, παρουσιάσεις κ.ά.), εφαρμογές τεχνολογιών φωνής (π.χ. τηλεφωνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες καταλόγου) και βοηθήματα για ΑμεΑ. Είναι συμβατός με πληθώρα εφαρμογών αφού υποστηρίζει το πρωτόκολλο MS-SAPI.
Λειτουργικό σύστημα: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Οδηγίες εγκατάστασης: Το λογισμικό εγκαθίσταται αυτόματα με την εκτέλεση του αρχείου Setup.exe που παράγεται από την αποσυμπίεση του αρχείου demosthenes1_2.exe.
Ρυθμίσεις: Η ρύθμιση της γλώσσας γίνεται αμέσως μετά την εκκίνηση της εφαρμογής. Στο παράθυρο της εφαρμογής υπάρχει χώρος όπου μπορεί ο χρήστης να γράψει ή να αντιγράψει το κείμενο που επιθυμεί να εκφωνηθεί. Τα εικονίδια που βρίσκονται στο πάνω μέρος του παραθύρου επιτρέπουν την έναρξη και διακοπή της εκφώνησης, καθώς επίσης και την αποθήκευση του εκφωνημένου κειμένου σε μορφή ".wav". Ο τόνος, η ταχύτητα και ο χαρακτήρας της φωνής ρυθμίζονται από τις δυο μπάρες και τον drop down κατάλογο επιλογών που εμφανίζονται στο κάτω μέρος του παραθύρου.
Κατέβασμα αρχείου: demosthenes1_2.rar (8.7 MB)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)