Κουίζ: Μάθε τη διανοητική σου ηλικία με αυτό το τεστ χρωμάτων

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




Γνωρίζεις ότι τα χρώματα μπορούν να αποκαλύψουν στοιχεία της προσωπικότητάς σου; Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν 3 είδη ηλικίας. Αρχικά, είναι η χρονολογική, δηλαδή τα έτη που έχεις διανύσει στον πλανήτη από τη στιγμή, που γεννήθηκες. Στη συνέχεια, υπάρχει η βιολογική ηλικία, δηλαδή η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σώμα σου. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη διανοητική ηλικία, δηλαδή το πόσων ετών εγκέφαλο έχεις. Οι προαναφερθείσες ηλικίες διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Το τεστ που ακολουθεί μπορεί να σου αποκαλύψει τη διανοητική σου ηλικία, δηλαδή την κατάσταση του εγκεφάλου σου με βάση τα χρώματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις στην ερώτηση, διαλέγοντας την απάντηση που σου ταιριάζει. Στη συνέχεια πάτα πάνω στην εικόνα, για να αποκαλυφθούν οι βαθμοί, που αντιστοιχούν στο αποτέλεσμα που διάλεξες. Πρόσθεσε όλους τους βαθμούς, που συγκέντρωσες και μάθε τη διανοητική σου ηλικία.


ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

1. (7–12 βαθμοί): Είσαι κάτω από 20 ετών. Είσαι ένας ξέγνοιαστος έφηβος, ανεξάρτητα από τη χρονολογική σου ηλικία.

2. (13–20 βαθμοί): Είσαι μεταξύ 20 και 29 ετών. Δραστήριος, δημιουργικός, γεμάτος ζωή, αλλά και ενήλικας παράλληλα.

3. (21–28 βαθμοί): Είσαι 30-39 ετών. Είσαι ακόμα δραστήριος και περίεργος για νέα πράγματα, αλλά και υπεύθυνος.

4. (29–35 βαθμοί): Είσαι 40-49 ετών. Ώριμος με εμπειρίες. Ανήκεις στην κατηγορία, που γνωρίζει πως να ζει τη ζωή.

5. (36–40 βαθμοί): Είσαι πάνω από 50 ετών. Ένα ήρεμο και σοφό άτομο, που χρειάζεται άνεση και γνωρίζει τα πράγματα που έχουν σημασία.




Περισσότερα κουίζ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)