Κουίζ: Τι δείχνει για την προσωπικότητά σου το τρίγωνο που θα διαλέξεις;

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0





Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν πως μέσα απ’ αυτό το τεστ με γεωμετρικά σχήματα μπορούν να διαπιστώσουν πόσο αντιστέκεσαι στην αλλαγή! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας πεις ποιο απ’ τα πέντε τρίγωνα διαλέγεις. Το πρώτο που θα πεις με βάση το ένστικτό σου κρύβει την απάντηση που ψάχνεις!
Αυτό είναι πιθανό καθώς συνδυάζουμε έννοιες όπως η σταθερότητα και η αλλαγή με γεωμετρικά σχήματα, επομένως τείνουμε να διαλέγουμε σχήματα που ταιριάζουν με την προσωπικότητα.
Το Brightside, βασισμένο σ’ αυτά που λένε οι ψυχολόγοι, έφτιαξε το παρακάτω κουίζ, το οποίο θα αποκαλύψει μια σημαντική πλευρά του χαρακτήρα σου!

Διάλεξε το τρίγωνο που σου φαίνεται πιο ελκυστικό και μάθε καλύτερα τον εαυτό σου!

τεστ με γεωμετρικά σχήματα

Οι απαντήσεις:

Τρίγωνο #1
Είσαι αφοσιωμένος στους στόχους σου και η προσήλωση είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει. Πολλοί θεωρούν ότι αποζητάς συνεχώς την τελειότητα και ότι είσαι κολλημένος στους κανόνες, φοβούμενος να το αλλάξεις αυτό, αλλά εσύ έτσι έχεις μάθει να λειτουργείς. Όλοι βασίζονται, άλλωστε, πάνω σου γι’ αυτό! Αυτός είναι και ο λόγος που είσαι σχεδόν πάντα επιτυχημένος!
Τρίγωνο #2
Έχεις μια αληθινή προσωπικότητα και δεν φοβάσαι να το δείξεις, είσαι αυθεντικός. Η αλήθεια είναι η μεγαλύτερη αξία για σένα και προσπαθείς συνεχώς να είσαι όσο πιο ειλικρινής μπορείς. Αυτό σε κάνει να βλέπεις τη ζωή με θετικό μάτι και σχεδόν πάντα βρίσκεις τον τρόπο να είσαι αισιόδοξος, ακόμα κι όταν τα πράγματα αλλάζουν. Όλοι καταφεύγουν σε σένα για συμβουλές.
Τρίγωνο #3
Η λογική είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει. Σ’ αρέσει να εξετάζεις όλα τα ενδεχόμενα και να καταστρώνεις σχέδιο για κάθε απόφαση. Οι φίλοι σου σε κοροϊδεύουν ότι είσαι λίγο nerdy αλλά η αλήθεια είναι ότι τους φροντίζεις πολύ και ζητούν τις συμβουλές σου επειδή ξέρουν ότι θα τους δώσεις μια έξυπνη λύση!
Τρίγωνο #4
Έχεις αυτοπεποίθηση και παθιάζεσαι μ’ ό,τι καταπιάνεσαι. Όταν έχεις έναν στόχο, αφιερώνεσαι σ’ αυτόν και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Θεωρείς ανεκτίμητο το συναίσθημα της επίτευξης ενός στόχου!
Τρίγωνο #5
Είσαι εξωστρεφής και μπορείς ν’ ανοίξεις συζήτηση με τον οποιοδήποτε, ακούγοντας ό,τι σου λέει κι απαντώντας άμεσα! Η οικογένεια και οι φίλοι σου είναι ό,τι σημαντικότερο έχεις και τους το δείχνεις κάθε μέρα! Και φυσικά, επειδή είσαι πολύ καλός ακροατής, λατρεύουν να στρέφονται σε σένα όταν έχουν κάποιο πρόβλημα. Οι αλλαγές δεν σου αρέσουν και πολύ και θέλεις ισορροπία στη ζωή σου, αλλά είσαι πολύ τρυφερός μ’ όσους αγαπάς.
Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)