ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

25/9/21

Μεγάλη επιτυχία του βοηθήματος "Όλη η ύλη των Νέων Ελληνικών Γ' Λυκείου μέσα απο 100+ ερωτήσεις και απαντήσεις" και στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις!

Μετά την απόλυτη επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις του Ιουνίου, στις οποίες όλα τα θέματα απαντιούνται στο βοήθημα "Όλη η ύλη των Νέων Ελληνικών μέσα από 100+ ερωτήσεις και απαντήσεις", το απόλυτο σερί συνεχίστηκε και στις επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την αξιοπιστία και την ποιότητα του βοηθήματος!

Αναλυτικότερα, στη σελίδα 9 ξεκινούν οι οδηγίες για τη σύνταξη πετυχημένης περίληψης (θέμα Α), στη σελίδα 13 υπάρχουν επισημάνσεις για το ερώτημα σωστό-λάθος (θέμα Β1), στη σελίδα 22 υπάρχει το ερώτημα για τη λειτουργία των ρηματικών προσώπων και στη σελίδα 55 για την πρόθεση των κειμένων ανάλογα με το είδος τους (θέμα Β2), στη σελίδα 31 υπάρχει το ερώτημα για τον επικοινωνιακό στόχο των παραδειγμάτων (θέμα Β3α), στη σελίδα 50 υπάρχει το ερώτημα για τη νοματική σχέση των συνδετικών λέξεων (θέμα Β3β) και στη σελίδα 82 υπάρχουν οδηγίες για εστιασμένο ερώτημα στο λογοτεχνικό κείμενο (θέμα Γ). Μάλιστα, στη σελίδα 86 αναλύεται το επικοινωνιακό πλαίσιο του άρθρου γνώμης, το οποίο τέθηκε στην έκθεση (θέμα Δ).

"Όλη η ύλη των Νέων Ελληνικών Γ' Λύκειου μέσα από 100+ ερωτήσεις και απαντήσεις", Αποστόλης Ζυμβραγάκης, εκδόσεις 24γράμματα, ISBN: 978-618-201-134-8.

Μπορείτε να ζητήσετε το βοήθημα στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας ή να το παραγγείλετε με έκπτωση 10% στην "Πολιτεία": https://www.politeianet.gr/.../9786182011348-zumbragakis...

Δημοσίευση σχολίου

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2021 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger