Κουίζ: Επιλέξτε το αγαπημένο σας δέντρο και δείτε τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σας

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

 







Τα δέντρα παράγουν το οξυγόνο που αναπνέουμε, διατηρούνε το έδαφος, ρυθμίζουν την υγρασία και συμβάλλουν στη σταθερότητα του κλίματος. Είναι τα μόνα που μπορούν να συλλάβουν την ενέργεια του ήλιου για να παράγουν οργανική ύλη και να απελευθερώσουν οξυγόνο. Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητα για τη ζωή όλων των όντων στον πλανήτη.

Επιπλέον, μπορούν να αποκαλύψουν σημαντικές πτυχές της ζωής και της προσωπικότητάς μας. Κοιτάξτε τα παρακάτω δέντρα, μην το σκεφτείτε υπερβολικά και επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και μάθετε τι αποκαλύπτει η επιλογή σας για την προσωπικότητά σας.

Ποιο δέντρο επιλέγετε; 

Δέντρο 1

Πιστεύετε σταθερά στη δυνατότητα δημιουργίας ενός καλύτερου κόσμου για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Γι αυτό το λόγο έχετε σπουδαίους στόχους, αλλά η δύναμή σας βρίσκεται στην αγάπη για τους άλλους και στην αγάπη σας για δουλειά. Πάντα θέλετε να εκπληρώνετε τους στόχους σας.

Δέντρο 2 

Είστε ένα άτομο με καλό χαρακτήρα, εξαιρετικά υπεύθυνο, ειλικρινές  που ενδιαφέρεται πραγματικά για τους άλλους. Μία από τις μεγάλες αρετές σας είναι η εφευρετικότητα και η ταχύτητα της σκέψης, που σας επιτρέπουν να έχετε εξαιρετικές επιδόσεις.

Δέντρο 3

Σας αρέσει να καταλαβαίνετε πώς λειτουργεί ο κόσμος. Μπορεί να φαίνεστε λίγο εσωστρεφείς, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι σας αρέσει να μαθαίνετε τι σκέφτονται οι άλλοι.

Δέντρο 4

Οι λέξεις που περιγράφουν καλύτερα τον τύπο της προσωπικότητάς σας είναι “ευτυχισμένοι” και “αισιόδοξοι”. Είστε ευφυής άνθρωπος, δημιουργικός, ελεύθερος από προκαταλήψεις και ξέρετε πώς να απολαμβάνετε τη ζωή.

Δέντρο 5 

Είστε συναισθηματικοί, με ευαισθησία που σας οδηγεί σε φιλανθρωπίες. Χάρη στον ιδιαίτερο τρόπο αντίληψης του κόσμου, έχετε αναπτύξει μια δημιουργικότητα που σας επιτρέπει να μεταμορφώνετε χώρους με μοναδικό στυλ και έχετε ένα συγκεκριμένο ταλέντο στις τέχνες.

Δέντρο 6 

Είστε αυθόρμητοι, γεμάτοι ενθουσιασμό, περιπετειώδεις και υπεύθυνοι. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε την επιρροή σας για να οικοδομήσετε έναν καλύτερο κόσμο για όλους και για αυτό το λόγο έχετε πολλά ενδιαφέροντα.

Περισσότερα κουίζ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)