16 προσλήψεις εκπαιδευτικών στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης - Αιτήσεις μέχρι τις 26/9

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Η υποβολή αιτήσεων για τις 16 θέσεις ξεκίνησε χθες και θα συνεχιστεί έως και την Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου.

Στην πρόσληψη 16 εκπαιδευτικών μουσικής και μουσικών οργάνων προχωρά άμεσα η κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών της για το σχολικό έτος 2014-2015.
Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και θα κληθούν να διδάξουν τα εξής γνωστικά αντικείμενα:
  • Σύγχρονος Χορός, πέντε θέσεις,
  • Κλασικό Μπαλέτο, δύο θέσεις,
  • Ρυθμική Γυμναστική, δύο θέσεις,
  • Θεωρία της Μουσικής, μία θέση, και
  • Χορογραφία, μία θέση.
Επίσης, θα προσληφθούν πέντε Πιανίστες-Συνοδοί, με εμπειρία στη συνοδεία χορευτικών μαθημάτων.

Οι υποψήφιοι τεχνικών μαθημάτων (Κλασικού Μπαλέτου, Σύγχρονου Χορού, Ρυθμικής και Χορογραφίας) θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα καθηγητή αναγνωρισμένης σχολής χορού στην Ελλάδα ή Ανώτερης Σχολής Χορού του εξωτερικού, και διδακτική εμπειρία διάρκειας πέντε ετών στο μάθημα της ειδικότητάς τους στις συγκεκριμένες σχολές.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι Ελληνες πολίτες ή πολίτες κράτους-μέλους της ΕΕ, να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος ηλικίας και να μην υπερβαίνουν το 64ο, να μη διαθέτουν κώλυμα από ποινική καταδίκη ή υποδικία ή στερητική-επικουρική δικαστική συμπαράσταση και να έχουν τη φυσική υγεία που θα τους επιτρέψει να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους.

Οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές ή σε περίπτωση που έχουν αναγνωριστεί ως αντιρρησίες συνείδησης να έχουν εκπληρώσει άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία.

Η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε χθες και θα συνεχιστεί έως και την Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου, στην ταχυδρομική διεύθυνση: Ομήρου 57, Τ.Κ. 106 72, Αθήνα. Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από στοιχεία ή βεβαιώσεις, από τα οποία να προκύπτει ότι τα απαιτούμενα προσόντα που απαιτούνται, υφίστανται. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 3612330.

Περισσότερα νέα από την αγορά εργασίας εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)