Ψυχολογικό τεστ: Διάλεξε το αγαπημένο σου γλυκό και δες τι σημαίνει για την προσωπικότητά σου

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Κάνε το τεστ! Διάλεξε ποιο από τα γλυκά είναι το δικό σου αγαπημένο και δες πως η απαλή του κρέμα ή σοκολάτα μεταφράζεται σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου.

Ποιο από τα παρακάτω είναι το αγαπημένο σου γλυκό; 

Παγωτό

Carrot cake


Chocolate cake with chocolate icing

Strawberry short cake 

Vanilla cake with chocolate icing 

Τάρτα λεμόνι

Brownies
 

Cupcake


Απαντήσεις:


Παγωτό
Σου αρέσουν τα σπορ, είτε αυτό είναι ποδόσφαιρο, μπάσκετ ή water polo. Αν μπορούσες θα συμμετείχες κιόλας σε κάποιο από αυτά, αλλά σίγουρα το απολαμβάνεις να τα παρακολουθείς στην τηλεόραση. Ένας λόγος που δεν σου αρέσει να παραχωρείς το τηλεκοντρόλ, ούτε όμως και το κοντρόλ των αποφάσεων στη ζωή σου. Πολλές φορές είσαι εγωκεντρική και ξεροκέφαλη στις αποφάσεις σου.

Carrot cake
Είσαι άτομο αξιαγάπητο, που του αρέσει πολύ να γελά. Η παρέα σου είναι πάντα ευχάριστη και οι άλλοι θέλουν να αράζουν και να περνούν χρόνο μαζί σου. Είσαι άτομο έξω καρδιά, αλλά και λίγο παραπάνω εύθικτη ή και κυκλοθυμική κάποιες φορές. Έχεις πολλούς πιστούς φίλους.

Chocolate cake with chocolate icing

Σέξι και έτοιμη να προσφέρεις, όσο και να πάρεις. Είσαι πολύ δημιουργική, λατρεύεις την περιπέτεια και έχεις πάθος και φιλοδοξίες για τη ζωή. Η εξωτερική σου εμφάνιση μπορεί να φαίνεται ψυχρή, αλλά είσαι πολύ ζεστός άνθρωπος αν κάποιος κοιτάξει μέσα σου. Δεν φοβάσαι να πάρεις ρίσκα και δεν θα συμβιβαστείς σε καμιά περίπτωση με τίποτα το μέτριο στη ζωή σου.

Strawberry short cake

Ρομαντική και αξιαγάπητη. Νοιάζεσαι πολύ για τους άλλους και μπορούν να σε υπολογίζουν για βοήθεια χωρίς δεύτερη σκέψη. Έχεις μια τάση να υπερβάλλεις και τα συναισθήματα σε κατακλύζουν τόσο που μπορεί να γίνεις αρκετά ενοχλητική κάποιες φορές.

Vanilla cake with chocolate icing

Είσαι άτομο με πολύ χιούμορ και αξιολάτρευτο. Δεν μπορεί όμως να ισχυριστεί κανείς πως πατάς στα πόδια σου πολύ καλά. Είσαι αναποφάσιστη και συχνά σου λείπει το κίνητρο για να κάνεις το οτιδήποτε. Όσοι βρίσκονται γύρω σου απολαμβάνουν την παρέα σου, αφού τους κάνεις να γελούν. Καλό είναι όμως κάποιοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί αν σε νευριάσουν, τότε βγάζεις έναν εντελώς διαφορετικό εαυτό. Όπως και να έχει έχεις πάρα πολλές φίλες.

Τάρτα λεμόνι

Σέξι και λαχταριστή μπορείς να κάνεις θαύματα με τα χέρια σου και είσαι πολύ καλή στο να... βγάζεις λόγους για την παρέα. Μπορείς να γίνει πολύ καλή δασκάλα, αν χρειαστεί να διδάξεις σε κάποιο κάτι. Καλό είναι πάντως να μην προσπαθήσεις να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα γιατί θα πελαγώσεις. Κάποιες φορές έχεις την τάση να συμπεριφέρεσαι ως diva, αλλά όπως και να έχει έχεις πολλούς φίλους.

Brownies

Είσαι περιπετειώδης, σου αρέσουν οι νέες ιδέες και είσαι κυριολεκτικά αυτό που λέμε πρωταθλητής. Όταν η διάθεσή σου χαλάει επικίνδυνα, τότε δεν δυσκολεύεσαι να ακονίσεις τα νύχια σου για καβγά. Πάντα είσαι αυτή με το φλεγματικά αστεία και ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Σε κάθε περίπτωση είσαι πάντα πολύ πιστή στις σχέσεις σου.

Cupcake

Είσαι γλυκιά, αξιολάτρευτη και πολύ αγαπητή. Σου αρέσουν όλα τα αντικείμενα που προκαλούν συναίσθημα ζεστασιάς και τρυφερότητας. Μερικές φορές μοιάζεις και λίγο... του γιατρού. Γι\' αυτό και πολλοί μπορεί να σε κατηγορήσουν για παλιμπαιδισμό και ανώριμη συμπεριφορά. 


Περισσότερα ψυχολογικά τεστ εδώ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)