ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

13/3/15

Ψυχολογικό τεστ: Διάλεξε το καρτούν που προτιμάς και ανακάλυψε τι λέει για την προσωπικότητά σου!

personality-test2-mymindgr
Είσαι σε επαφή με την παιδική σου πλευρά; Επιλέγοντας ένα από τα παραπάνω καρτούν -αυτό που σου αρέσει ή σου ταιριάζει περισσότερο- μπορείς να ανακαλύψεις τι λέει για την προσωπικότητά σου.
Ερμηνεία
1.Πάθος και αισιοδοξία: Είσαι παθιασμένο. Χρειάζεσαι πραγματική αγάπη και ανησυχείς ότι δεν θα βρεις αυτή την αγάπη. Είσαι καλός άνθρωπος, αν και πληγώνεσαι συχνά. Αναζητάς ισχυρές σχέσεις. Αν ξεκινήσεις σχέση με κάποιον θα κρατήσει για πάντα. Είσαι πάντα σεμνός και σωστός στους γύρω σου.
2.Σταθερός και μυστικοπαθής: Το βασικό σου χαρακτηριστικό είναι η σταθερότητα. Από μακριά μοιάζεις χαρούμενος και επιτυχημένος. Αλλά μέσα σου είναι όλα πολύ περίπλοκα. Ίσως το κάνεις κι επίτηδες. Δεν σου αρέσει να αποκαλύπτεις τα συναισθήματά σου. Είσαι πολύ ώριμος. Έχεις συνηθίσει να μοιράζεσαι με τους γύρω σου ό,τι διαθέτεις. Για σένα το κοινωνικό σύνολο είναι σημαντικό. Νιώθεις υποχρεωμένος να βοηθήσεις όσους συνανθρώπους σου το χρειάζονται.
3.Ανυπόμονος και απρόβλεπτος: Δεν έχεις υπομονή και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την επόμενη κίνησή σου. Συνήθως είσαι αυτός που όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο, αμέσως «φωτίζεται». Είσαι γρήγορος στις αντιδράσεις σου και τραχύς στη συμπεριφορά. Είσαι μια μηχανή που ποτέ δεν σταματά. Είσαι ιδεαλιστής. Πάντα, όμως, προσπαθήσεις να πολεμήσεις τις εσωτερικές σου αντιφάσεις.
4.Σοφός και ανοιχτός: Είσαι πνευματώδης. Απολαμβάνεις ένα καλό βιβλίο. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για σένα να εισβάλλεις σε διαφορετικούς κόσμους. Έχεις βαθιές σκέψεις. Είσαι πολύ αξιοπρεπής και ειλικρινής. To πιο σημαντικό πράγμα για σένα είναι ότι είσαι πιστός στον εαυτό σου. Είσαι αρκετά ανοιχτόμυαλος. Είσαι περήφανος, αλλά δεν χρειάζεσαι να το επιδεικνύεις.
5.Συμπαθητικός και τυχερός: Είσαι πολύ προσεκτικός, σεμνός και γενναιόδωρος άνθρωπος. Προσπαθείς να κάνεις αυτό τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Μπορεί να μην καταφέρεις να σώσεις τον κόσμο, αλλά φέρνεις καλοσύνη στη ζωή των ανθρώπων. Είσαι πάντα τυχερός.
6.Θετικός: Είσαι πάντα ευχάριστος. Ενδιαφέρεσαι για θετικά, αισιόδοξα και ευχάριστα άτομα σαν εσένα. Ο κύκλος ενδιαφερόντων σου είναι ευρύς. Πάντα περιστοιχίζεσαι από φίλους. Έχεις πάντα καλούς τρόπους σε όσους σε περιβάλλουν. Έχεις καλή αίσθηση του χιούμορ. Ο τρόπος ζωής σου προσελκύει τους άλλους σαν μαγνήτης!
7.Ενεργητικός και επιτυχημένος: Είσαι πολύ ζωντανός άνθρωπος, αλλά μπορεί να μοιάζεις χαοτικός στους γύρω σου. Ξέρεις τι ζητάς από τη ζωή και είσαι άνθρωπος που μπορεί να κινητοποιήσει και τους άλλους. Θες πάντα την επιτυχία. Ακολουθείς τα όνειρά σου. Παίρνεις αποφάσεις και αναλαμβάνεις τις ευθύνες των πράξεών σου. Πάντα μπορείς να σκεφτείς με καθαρό μυαλό.
8.Τίμιος και ευγενικός: Είσαι πολύ ειλικρινής. Οι άνθρωποι είναι πάντα χαλαροί μαζί σου. Είσαι ανοιχτός και ζεστός άνθρωπος. Είσαι αυθεντικός. Εκτιμάς τη μοναδικότητα του καθενός. Αγαπάς τη ζωή και αντλείς ικανοποίηση από τα πάντα. Οι φίλοι σου εκτιμούν την εξαιρετική ψυχή σου και αυτό είναι για σένα η μεγαλύτερη ικανοποίηση.
9.Ειλικρινής και συμπονετικός: Είσαι ευγενικός. Έχεις κατανόηση και συγχωρείς εύκολα. Αγαπάς τη σιωπή. Το να σκέφτεσαι στον ελεύθερο σου χρόνο είναι πολύτιμο για σένα. Προσπαθείς να πλημμυρίσεις αυτό τον κόσμο με ευγένεια.
Περισσότερα ψυχολογικά τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Πατήστε κλικ στην εικόνα και ενημερωθείτε για τα ιδιαίτερα μαθήματα που προσφέρονται διά ζώσης ή εξ αποστάσεως από τον δημιουργό της Ηλεκτρονικής Διδασκαλίας

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
Πατήστε κλικ στην εικόνα και βρείτε πλούσιο δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό για να μάθετε Αγγλικά από τον υπολογιστή σας

ΔΩΡΕΑΝ E-BOOKS

ΔΩΡΕΑΝ E-BOOKS
Πατήστε κλικ στην εικόνα και βρείτε δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία του Αποστόλη Ζυμβραγάκη

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 100+ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 100+ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Πλήρης οδηγός ενιαίας εξέτασης Γλώσσας και Λογοτεχνίας!

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

 
Copyright © 2022 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger