Φτιάξτε απόψε αυτά τα φανταστικά hot dogs για την παρέα σας μαζί με την πιο νόστιμη σπιτική σος με τουρσί που έχετε δοκιμάσει και αφήστε τον καιρό στο χαβά του.
Υλικά
1 πακέτο ψωμάκια για hot dogs
ποικιλία από μουστάρδες (απλή, καυτερή, mild, Dijon, γλυκιά κλπ)
κέτσαπ
8 λουκάνικα για hot dogs καλής ποιότητας
1 πακέτο ψωμάκια για hot dogs
ποικιλία από μουστάρδες (απλή, καυτερή, mild, Dijon, γλυκιά κλπ)
κέτσαπ
8 λουκάνικα για hot dogs καλής ποιότητας
Για τη σάλτσα
1/2 κούπα μπαλσάμικο
1κ.γ. σπόρια μουστάρδας
1κ.γ. σπόρια κόλιαντρου
2κ.σ. ζάχαρη
1 μικρή κόκκινη πιπεριά, καθαρισμένη, χωρίς σπόρια, ψημένη και ψιλοκομμένη
1 μικρή κίτρινη πιπεριά, καθαρισμένη, χωρίς σπόρια, ψημένη και ψιλοκομμένη
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2κ.σ. φρεσκοκομμένος άνηθος
1/2 κούπα μπαλσάμικο
1κ.γ. σπόρια μουστάρδας
1κ.γ. σπόρια κόλιαντρου
2κ.σ. ζάχαρη
1 μικρή κόκκινη πιπεριά, καθαρισμένη, χωρίς σπόρια, ψημένη και ψιλοκομμένη
1 μικρή κίτρινη πιπεριά, καθαρισμένη, χωρίς σπόρια, ψημένη και ψιλοκομμένη
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2κ.σ. φρεσκοκομμένος άνηθος
Εκτέλεση
1. Ζεστάνετε το γκριλ σε υψηλή θερμοκρασία. Ψήστε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
2. Βάλτε τα μέσα στα ψωμάκια για hot dogs και ρίξτε από πάνω όση σάλτσα θέλετε.
1. Ζεστάνετε το γκριλ σε υψηλή θερμοκρασία. Ψήστε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
2. Βάλτε τα μέσα στα ψωμάκια για hot dogs και ρίξτε από πάνω όση σάλτσα θέλετε.
Για τη σάλτσα:
1. Βάλτε τα σπόρια μουστάρδας και κόλιαντρου σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε να πάρουν μια βράση. Έπειτα αφήστε τα να σιγοβράζουν μέχρι να μειωθούν στο μισό και να σιροπιάσουν ελαφρά.
2. Βγάλτε τα από τη φωτιά, βάλτε μέσα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε απαλά μέχρι να καλυφθούν. Αλατοπιπερώστε όσο νομίζετε, καλύψτε με ζελατίνα και αφήστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν σερβίρετε.
1. Βάλτε τα σπόρια μουστάρδας και κόλιαντρου σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε να πάρουν μια βράση. Έπειτα αφήστε τα να σιγοβράζουν μέχρι να μειωθούν στο μισό και να σιροπιάσουν ελαφρά.
2. Βγάλτε τα από τη φωτιά, βάλτε μέσα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε απαλά μέχρι να καλυφθούν. Αλατοπιπερώστε όσο νομίζετε, καλύψτε με ζελατίνα και αφήστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν σερβίρετε.