Ανοιχτό γράμμα από 11χρονο αγόρι προς όλες τις μαμάδες: «Δέκα πράγματα που μία μαμά πρέπει να ξέρει!»

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Ανοιχτό γράμμα προς όλες τις μαμάδες: «Δέκα πράγματα που μία μαμά πρέπει να ξέρει!»

Η παροιμία λέει «Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια», αυτό θα ισχύσει και στα παρακάτω δέκα πράγματα που θέλησε να μοιραστεί μαζί με όλες τις μαμάδες ο Ρόμπι Νοβάκ, ένα 11χρονο αγόρι, που είναι γνωστό στις ΗΠΑ ως το παιδί «Πρόεδρος».
Έτσι λοιπόν, έγραψε ένα ανοιχτό γράμμα προς όλες τις μαμάδες του κόσμου επισημαίνοντας 10 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρουν.
«Είμαι σίγουρος πώς όλα τα παιδιά θα συμφωνήσουν μαζί μου! Μαμάδες...
  1. Αφήστε το κινητό σας τηλέφωνο κάτω! Εκτός και αν λένε το παιδί σας «Τηλέφωνο».
  2. Μην ονομάσετε προς Θεού ποτέ «Τηλέφωνο» το παιδί σας.
  3. Σας αγαπάμε. Απλά μερικές φορές δεν ξέρουμε πώς να το πούμε και το δείχνουμε με τον λάθος τρόπο, όπως με την γκρίνια και τις φωνές. Οπότε την επόμενη φορά που θα γκρινιάξει το παιδί σας, σκεφτείτε απλά ότι σας λέει «Σ' αγαπώ μαμά! Είσαι όμορφη».
  4. Σταματήστε να καθαρίζετε. Το σπίτι δεν είναι ακατάστατο, το σπίτι είναι υπέροχο γιατί ζούμε εκεί όλοι μαζί.
  5. Η μαμάδες είναι «ΟΥΑΟΥ» μπορεί να μην σημαίνει κάτι αλλά αν πεις σε μια μαμά ότι είναι «ΟΥΑΟΥ» θα της αρέσει. Είναι ωραίο να λες «OYAOY».
  6. Μην είστε όλη την ώρα δίπλα μας και μην λέτε «Μη» όλη την ώρα. Εντάξει... το καταλάβαμε!
  7. Ευχαριστούμε που είστε πάντα εκεί για να καθαρίζετε τις βρομιές μας. Και όταν λέμε όλες, εννοούμε όλες!
  8. Διασκεδάστε για μια φορά στη ζωή σας. Μας αρέσει να διασκεδάζετε. Μας αρέσει να σας βλέπουμε να χαμογελάτε.
  9. Να μας αγκαλιάζετε περισσότερο και να μας φωνάζετε λιγότερο. Το ξέρουμε ότι κάποιες φορές κάνουμε ανοησίες, αλλά το να μεγαλώνεις είναι τρομακτικό. Και εκεί χρειαζόμαστε τις μαμάδες μας για να μας πούνε ότι όλα είναι και ότι όλα θα πάνε μια χαρά.
  10. Τελευταίο άφησα το μυστικό που αλλάζει τον κόσμο. Ποιο είναι αυτό; Οι ΜΑΜΑΔΕΣ. Χωρίς τις μαμάδες κανείς από εμάς δεν θα υπήρχε. Αν οι μαμάδες γνώριζαν πόσο πραγματικά τις αγαπάμε τότε δεν θα υπήρχαν προβλήματα.
Εκ μέρους όλων των παιδιών. Σας αγαπάμε. Ευχαριστούμε που είστε πάντα κοντά μας, δίπλα μας και μας στηρίζετε σε κάθε μας βήμα.
Μαμάδες... τα παιδιά σας, σας αγαπάνε. Κι εσένα, κι εσένα... ναι, ναι και εσένα που διαβάζεις με χαμόγελο και κουνάς καταφατικά το κεφάλι σου!».

Περισσότερα θέματα για μητέρες εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)