Συστατικά
- 700 γρ. κοτόπουλο φιλέτο ή ένα δισκάκι από το σούπερ μάρκετ σε κύβους
- Λίγο λάδι
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 2 σκ. Σκόρδο τριμμένο
- 1 κονσέρβα μανιτάρια ή ¼ φρέσκα μανιτάρια σε φέτες ή και παραπάνω
- 4 κ.σ. μουστάρδα
- Αλάτι, (με προσοχή) , πιπέρι
- 1 κύβο κοτόπουλο διαλυμένο σε 2/3 της κούπας νερό
- 2/3 της κούπας κρασί λευκό
- 1κ.γλ. ρίγανη (προαιρετικά)
- 1 γιαούρι στραγγιστό
Οδηγίες
- Σε κατσαρόλα βάζω το λάδι και σοτάρω το κοτόπουλο να ροδοκοκκινίσει, μετά το αφαιρώ
- Στην ίδια κατσαρόλα σοτάρω το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μανιτάρια για λίγο.
- Προσθέτω το κοτόπουλο με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το γιαούρτι.
- Σκεπάζω την κατσαρόλα και το μαγειρεύω για 15 λεπτά.
- Κατεβάζω την κατσαρόλα από τη φωτιά και με τη μέθοδο του αυγολέμονου προσθέτω το γιαούρτι, το ανακατεύω καλά και σερβίρω.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορεί να γίνει και με χοιρινό φιλέτο, αλλά πρέπει να ψηθεί περίπου μισή ώρα.
Περισσότερες συνταγές εδώ.