Επιτέλους μπορούμε να φάμε πατάτες με τη γεύση της τηγανιτής, αλλά με τις θερμίδες της ψητής!
Τι χρειαζόμαστε:
- πατάτες
- ελαιόλαδο
- ρίγανη
- αλάτι
- κίτρινο τυρί
Πώς το κάνουμε:
1) Κόβουμε τις πατάτες όπως θα τις κόβαμε για τηγάνι.
2) Τις βάζουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό.
3) Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη.
4) Ανακατεύουμε με τα χέρια καλά.
5) Ψήνουμε στον αέρα στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
6) Όταν τις βγάλουμε, ρίχνουμε το τριμμένο τυρί.
Περισσότερες συνταγές εδώ.