Κόλλησε το φαγητό στο τηγάνι ή στην κατσαρόλα; Δεν χρειάζεται να τρίβεις με τις ώρες. Όλοι μας το έχουμε πάθει κάποια στιγμή της ζωής μας.
Βάλε στον πάτο του σκεύους νερό, όσο να καλυφθεί η καμμένη επιφάνεια. Βάλτο στο μάτι της κουζίνας. Ρίξε τώρα, 1 φλιτζάνι ξύδι. Μόλις αρχίσει να βράζει, κατέβασέ το από την φωτιά, και ρίξε δύο κουταλιές σόδα. Να περιμένεις ότι θα αφρίσει.
Με ελάχιστη προσπάθεια τώρα, τρίψε το σκεύος, και αν η ζημιά είναι πολύ μεγάλη, επανέλαβε!
Αν τώρα, παραμείνουν κάποια πεισματάρικα σημάδια, κάνε μια πάστα από νερό και σόδα, και βάλε πάνω στα σημάδια. Άφησε για λίγο, και καθάρισε!
Τόσο εύκολα.
Περισσότερα θέματα για το σπίτι εδώ.
Βάλε στον πάτο του σκεύους νερό, όσο να καλυφθεί η καμμένη επιφάνεια. Βάλτο στο μάτι της κουζίνας. Ρίξε τώρα, 1 φλιτζάνι ξύδι. Μόλις αρχίσει να βράζει, κατέβασέ το από την φωτιά, και ρίξε δύο κουταλιές σόδα. Να περιμένεις ότι θα αφρίσει.
Με ελάχιστη προσπάθεια τώρα, τρίψε το σκεύος, και αν η ζημιά είναι πολύ μεγάλη, επανέλαβε!
Αν τώρα, παραμείνουν κάποια πεισματάρικα σημάδια, κάνε μια πάστα από νερό και σόδα, και βάλε πάνω στα σημάδια. Άφησε για λίγο, και καθάρισε!
Τόσο εύκολα.
Περισσότερα θέματα για το σπίτι εδώ.