Συνταγή για σουφλέ κοτόπουλου με γιαούρτι

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
soufle-kotopoylo_72f8541379cdbc6b57dde3f6cae743e5[1]

Λαχταριστό σουφλέ κοτόπουλου με γιαούρτι. Υλικά για τέσσερα άτομα…

Υλικά
  • 800 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
  • 80 ml λευκό κρασί
  • 200 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. γραβιέρα
  • 80 γρ. αμύγδαλο σπασμένο
  • 500 γρ. γιαούρτι
  • ½ ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
  • ¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4 αβγά
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά σοτάρετε το κοτόπουλο με το ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.  Προσθέτετε το κρεμμύδι και σοτάρετε για άλλο 1 λεπτό. Προσθέτετε το κρασί και μαγειρεύετε, μέχρι να εξατμιστεί το κρασί. Αναμιγνύετε το κοτόπουλο με το αμύγδαλο.
  2. Χτυπάτε τα αβγά, το γιαούρτι, τη γραβιέρα και τα αρωματικά μαζί. Αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε το κοτόπουλο με το μείγμα του γιαουρτιού. Τοποθετείτε σε ταψί και ψήνετε στο φούρνο στους 190°C για 25′.
Περισσότερες συνταγές εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)