Λαχταριστό σουφλέ κοτόπουλου με γιαούρτι. Υλικά για τέσσερα άτομα…
Υλικά
Υλικά
- 800 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
- 80 ml λευκό κρασί
- 200 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 150 γρ. γραβιέρα
- 80 γρ. αμύγδαλο σπασμένο
- 500 γρ. γιαούρτι
- ½ ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
- ¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 4 αβγά
- 50 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά σοτάρετε το κοτόπουλο με το ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτετε το κρεμμύδι και σοτάρετε για άλλο 1 λεπτό. Προσθέτετε το κρασί και μαγειρεύετε, μέχρι να εξατμιστεί το κρασί. Αναμιγνύετε το κοτόπουλο με το αμύγδαλο.
- Χτυπάτε τα αβγά, το γιαούρτι, τη γραβιέρα και τα αρωματικά μαζί. Αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε το κοτόπουλο με το μείγμα του γιαουρτιού. Τοποθετείτε σε ταψί και ψήνετε στο φούρνο στους 190°C για 25′.
Περισσότερες συνταγές εδώ.