Τεστ: Ποιο είναι το δυνατό ημισφαίριο του εγκεφάλου σας;

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Είναι τελικά η αριστερή, ή η δεξιά πλευρά του εγκεφάλου σας πιο κυρίαρχη;

Υπάρχει κάποιο τεστ που να μπορεί να το απαντήσει αυτό; Αυτό είναι ένα σύνηθες θέμα σε ερωτήματα που αφορούν τις αντιδράσεις, τις συμπεριφορές, τις επιλογές και την ψυχολογία του καθενός μας. Ωστόσο, η επιστήμη σίγουρα δεν έχει καταφέρει να αποκρυπτογραφήσει πλήρως τις διαφορές που προκύπτουν από το ποιο ημισφαίριο του εγκεφάλου είναι το επικρατέστερο.
Τώρα, ένα απλό τεστ έρχεται να σας υποδείξει με μεγάλη ακρίβεια το αν το αριστερό ή το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας ορίζει περισσότερο τις επιλογές, τις κλίσεις και την συμπεριφορά σας. Και χρειάζεστε μόλις 30” για να το ολοκληρώσετε!
Το τεστ αναπτύχθηκε από την εταιρεία Sommer + Sommer και μέσω συγκεκριμένης μεθόδου αξιολογεί το πόσο χρησιμοποιείτε το κάθε ημισφαίριο και αντίστοιχα το ποια πλευρά του σώματός σας χρησιμοποιείτε για να ολοκληρώσετε ορισμένες κινήσεις κ.α.
Αν το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σας είναι πιο κυρίαρχο, τότε λέγεται ότι βασίζεστε περισσότερο στην λογική και είστε πιο ορθολογικό άτομο, ενώ αν το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας είναι πιο κυρίαρχο, τότε λέγεται ότι βασίζεστε περισσότερο στην φαντασία και είστε πιο δημιουργικό άτομο.
Πατήστε “Start” και κάντε το τεστ!...



Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)