Κάνε το ψυχολογικό τεστ με τις κλεμμένες φράουλες και ανακάλυψε στοιχεία της προσωπικότητάς σου

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Περπατάτε στην εξοχή και βλέπετε ένα χωράφι με υπέροχες ζουμερές φράουλες. Το στομάχι σας γουργουρίζει και δεν βλέπετε κανέναν τριγύρω.

Ξαφνικά ανακαλύπτετε ότι υψώνεται ένα εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και στο δωρεάν κολατσιό σας. 
Σε ποιο ύψος φτάνει αυτό το εμπόδιο;

Μπαίνετε στο χωράφι και τρώτε τις φράουλες. 

Πόσες τρώτε;

Ξαφνικά, εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης του κτήματος και αρχίζει να φωνάζει. 

Τι λέτε για να υπερασπίσετε τον εαυτό σας;

Τώρα που όλα τελείωσαν, πώς εξηγείτε τη γεύση που είχαν οι φράουλες; 

Και τώρα που το ξανασκέφτεστε, πώς νιώσατε αφού τις κλέψατε;

Συμβολισμός:

Οι φράουλες με το ελκυστικό άρωμα και το κόκκινο χρώμα, είναι ένα σύμβολο σεξουαλικής έλξης και πόθου.

Ο τρόπος με τον οποίο αντιδράσατε σ' αυτή την ιστορία, δείχνει τη στάση σας απέναντι στις παράνομες σχέσεις και την «κλεμμένη» αγάπη.

Ερμηνεία

Το ύψος του εμποδίου γύρω από το χωράφι δείχνει τον βαθμό αυτοσυγκράτησης και την αντοχή σας στον πειρασμό του σεξ.

Όσο πιο ψηλά το εμπόδιο, τόσο πιο ισχυρές και οι αντιστάσεις σας. Φανταστήκατε πως υπήρχε ένας φράχτης, ένα συρματόπλεγμα, ή ένα σκοινάκι δεμένο στο ύψος της γάμπας;

Ο αριθμός των φρούτων που «φάγατε», αντιστοιχεί στον αριθμό των ατόμων που νομίζετε ότι θα μπορούσατε να αγαπάτε (ή να ποθείτε) ανά πάσα στιγμή.

Αν σταματήσατε μετά από 1-2 φράουλες, είστε μάλλον πιστός στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε από αυτούς που έφαγαν ντουζίνες (ή ακόμα και ολόκληρο το χωράφι!), θα ήταν καλό να βάλετε και λίγο φρένο!

Οι εξηγήσεις προς τον αγρότη, δείχνουν πώς θα αμυνόσασταν αν σας έπιαναν... στα πράσα:

α) «Λυπάμαι δεν θα ξανασυμβεί». Καμιά φορά μια απολογία, μαζί με μια υπόσχεση αλλαγής συμπεριφοράς είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεμπλέξει κανείς.
β) «Φαίνονταν τόσο νόστιμες, δεν μπόρεσα να αντισταθώ». Σύμφωνοι, αλλά φάγατε τις φράουλες που ανήκαν σε κάποιον άλλον. Παρόλα αυτά, η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική.
γ) «Αυτές οι φράουλες ήταν εξαίρετες. Θα σας πείραζε αν έπαιρνα δύο ακόμη;». Οι αγρότες έχουν όπλα, και οι σύζυγοι δικηγόρους... Ευτυχώς έχετε τη δυνατότητα να πείτε κάτι άλλο.

Ο τρόπος που περιγράψατε τις φράουλες, δίνει μια ιδέα για το πώς φαντάζεστε τα συναισθήματά σας, όταν αναπολείτε μια «παράνομη» ερωτική περιπέτειά σας.

α) «Στη πραγματικότητα, δεν ήταν όσο νόστιμες φαίνονταν». Όλα αυτό δεν άξιζε τον κόπο, κάτι που συμβαίνει συχνά με τέτοιες περιπέτειες. Κρατείστε την εμπειρία και προχωρήστε σε κάτι άλλο.
β) «Τι γλυκές, τί ζουμερές, υπέροχες! Δεν έχω ξαναδοκιμάσει τίποτα καλύτερο!». Είναι ολοφάνερο ότι μάλλον είστε «τοξικομανής» του έρωτα.
γ) «Αυτές οι φράουλες δεν ήταν και τόσο καλές, αλλά η περιπέτεια είχε πλάκα». Ανήκετε στην ομάδα που, στατιστικά, έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επαναλάβει το παράπτωμα...


Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)