Τεστ: Αυτό το οπτικό τεστ θα αποκαλύψει το είδος της προσωπικότητάς σας

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Τι είδους άτομο οραματίζεστε για τον εαυτό σας, ρεαλιστή, τελειομανή, ή σουρεαλιστή; Είναι μια δύσκολη ερώτηση και πριν προσπαθήσετε να την απαντήσετε, πρώτα πρέπει να γνωρίζετε τις διαφορές μεταξύ τους.
Οι ρεαλιστές είναι τα άτομα που τείνουν να βλέπουν τον κόσμο και τα πράγματα ακριβώς όπως πραγματικά είναι. Αποφεύγουν υπερβολικά την θετική ή την αρνητική σκέψη και προτιμούν να σκέφτονται λογικά. Βασίζονται στη λογική και την επιστήμη για να καταλαβαίνουν τα πράγματα και έχουν μια ισορροπημένη, μη-προκατειλημμένη αντίληψη, προκειμένου να αξιολογήσουν τις καταστάσεις και τους άλλους. Οι ρεαλιστές δίνουν λιγότερο βάρος στα συναισθήματα και είναι πιο πρακτικοί.

Συγκριτικά, οι τελειομανείς παρατηρούν γρήγορα τις μικρές λεπτομέρειες που οι περισσότεροι αγνοούν. Δίνουν μεγάλη προσοχή στα πάντα και διπλοελέγχουν μήπως παρέλειψαν κάτι σημαντικό. Μισούν να κάνουν λάθη και να έχουν αποτυχίες, γι” αυτό και εργάζονται πολύ παραπάνω με οτιδήποτε ασχολούνται, και πάντα πετυχαίνουν τους στόχους τους.
Οι σουρεαλιστές βλέπουν ένα εντελώς διαφορετικό κόσμοs, ένα εντελώς αφηρημένο κόσμο, με τα όρια μεταξύ αφηρημένου και πραγματικότητας να είναι συχνά θολά. Μπορούν να δουν και να αισθανθούν πράγματα που οι άλλοι ούτε καν φαντάζονται, επειδή διαθέτουν ισχυρή φαντασία, που τη χρησιμοποιούν συχνά. Είναι πολύ δημιουργικοί τύποι που αγαπούν να ασχολούνται με τα έργα τους και να αποκόπτονται από την πραγματικότητα.
Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να ανακαλύψετε αν είστε ρεαλιστής, τελειομανής ή σουρεαλιστής. Εξερευνώντας τα χρώματα, τα σχέδια και τις εικόνες που ελκύεται ένα άτομο, μπορεί να αποκαλυφθεί η αντίληψη προς τη ζωή ενός ατόμου. Οι επιλογές μας δείχνουν αυτό που σκέφτεται το υποσυνείδητό μας.
Το παρακάτω οπτικό τεστ χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό μεθόδων, από οπτική ψυχολογία μέχρι τεστ με κηλίδες, για να εξετάσει τι είδους άτομο είστε. Ανακαλύψτε μέσα από αυτό το απλό τεστ αν είστε ρεαλιστής, τελειομανής ή σουρεαλιστής και μη ξεχάσετε να μοιραστείτε τα αποτελέσματά σας με τους φίλους σας!




Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)