100+ καλοκαιρινές ιδέες για να διαμορφώσετε τον εξωτερικό σας χώρο

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Ούτε οι διαστάσεις ούτε και το είδος του χώρου (αυλή ή μπαλκόνι) είναι το κυρίαρχο. 
Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε, οιαποχρώσεις, ο τρόπος που θα εκμεταλλευτείτε - συνδυάσετε κάποιες μορφές "εναλλακτικών" οικονομικώνεπίπλων όπως π.χ καθιστικά φτιαγμένα απόπαλέτες, οικονομικά τραπέζια - καρέκλες ή κάποια παλιά που ήδη διαθέτετε και απλώς θα βάψετε σε όποια απόχρωση προτιμάτε κλπ. με καλοκαιρινά υφάσματα και ασφαλώς όσο περισσότερα φυτά-λουλούδια, είναι αρκετά για να δημιουργήσετε έναν όμορφο αλλά και λειτουργικό εξωτερικό χώρο χωρίς να ξοδέψετε πολλά.   
Οι τρόποι σκίασης και φωτισμού, επίσης από τα πολύσημαντικά στοιχεία, βρείτε τους καταλληλότερουςγια το σημείο ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας.  
Οι ομπρέλες κήπου και οιπτυσσόμενες τέντες (απλόπανί με σκοινάκια στις 4άκρες για να τα δέσετε σε κάποια ψηλά σημεία) είναι οιοικονομικότερες αλλά καιπρακτικότερες λύσεις, ειδικά για μικρούς χώρους, αφού όταν θα φύγει ο ήλιοςμε μεγάλη ευκολία θα ...φύγουν και αυτές χωρίς να ...πνίγουν τον χώρο τα βράδια, ενώ τα κάθε λογής διακοσμητικά φωτάκια  που θα βρείτε σε όλα ταπολυκαταστήματα με είδη σπιτιού-κήπου μαζί με κάποια φαναράκια θα προσθέσουν μια απόλυτα καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στον κήπο ή το μπαλκόνι σας.  
























































Περισσότερα θέματα για το σπίτι εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)