Εκτέλεση
1) Βάλτε 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι σε κάθε καλούπι. Παγώστε για 1 ώρα ή μέχρι να σφίξει.
2) Ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας χυμό σε κάθε καλούπι και ξαναπαγώστε για 1 ώρα.
3) Ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας καρπούζι σε κάθε καλούπι. Τοποθετήστε τα καπάκια στη θέση τους. Παγώστε όλη τη νύχτα.
4) Για να βγάλετε τα παγωτά, βάλτε τη θήκη κάτω από τρεχούμενο ζεστό νερό για 3 δευτερόλεπτα. Σερβίρετε.
Περισσότερες συνταγές εδώ.