Φτιάξτε μοναδικά χριστουγεννιάτικα φαναράκια από άδεια βάζα

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Αυτή η κατασκευή είναι απο τις πιο όμορφες για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές, για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Είναι τόσο μοναδική και ιδιαίτερη με τις μικρές φιγούρες να ξεπροβάλλουν απο το γυαλί και είναι έτοιμες να σε αρπάξουν απο το χέρι και να σε ταξιδέψουν σε έναν κόσμο παιδικό, σε έναν κόσμο μαγικό. Σαν κατασκευή είναι πολύ εύκολη, με απλά υλικά και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!



Με τα άδεια βάζα λοιπόν που έχετε στο ντουλάπι και με σχέδια που θα βρείτε σωρό στο διαδίκτυο μπορείτε να φτιάξετε αρκετά και να κάνετε τις δικές σας όμορφες συνθέσεις. Παρακάτω θα βρείτε και το αρχείο με τα τρία σχέδια.

Υλικά:
Άδεια βάζα πλυμένα και χωρίς ετικέτες.
Μπλε χρώμα σε σπρέι
Μαρκαδόρο μαύρο πολλαπλών επιφανειών.
Σχέδιο (εκτυπώστε το από εδώ)

Ψεκάστε με σπρέι εξωτερικά τα βαζάκια σας. Προσοχή επειδή θέλουμε να φέγγουν προσπαθήστε να περάσετε ένα λεπτό στρώμα χρώματος. Αφού στεγνώσει βάλτε ένα κεράκι μέσα να δείτε πώς φέγγει και εαν σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα.

Αφού έχετε μετρήσει τις διαστάσεις του βάζου και έχετε επεξεργαστεί το σχέδιο σας ώστε να ταιριάζει με το μέγεθος του βάζου, τυπώστε. Στη συνέχεια βάλτε το μέσα στο βάζο και με τον μαρκαδόρο σχεδιάστε εξωτερικά του βάζου το σχέδιο. Θα φαίνεται αχνά αλλά είναι αρκετό για να το ξεπατικώσετε. Βγάλτε το χαρτί (μην τυχόν το ξεχάσετε! )απο το βάζο και κάντε τα γεμίσματα με μαρκαδόρο όπου χρειάζεται.

Τα βαζάκια σας είναι έτοιμα! Βάλτε μεσα ένα ρεσώ και απολαύστε!



Περισσότερες κατασκευές εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)