![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjKS7_PJC26mH2aqceKnWizwwTXvg5LPlWrvvSKhlDv1pYuMjEGyGoQnC13ML5Yz8t50iL2xGXba8B36DlK1cZHhxQOqEzK2CPO6Otzxhn_5iqTuJu8icPnLbcR3jjhZlEPdQdBevGIX698/s320/%25CE%25A6%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25AC%25CE%25BE%25CF%2584%25CE%25B5+%25CF%2584%25CE%25B1+%25CF%2580%25CE%25B9%25CE%25BF+%25CE%25BD%25CF%258C%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BC%25CE%25B1+%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9+%25CF%2585%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25AC+%25CF%2584%25CF%2583%25CE%25B9%25CF%2580%25CF%2582+%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B1+%25CF%2584%25CE%25B1+%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25B9%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25AC+%25CF%2583%25CE%25B1%25CF%2582.jpg)
Τσιπς Καρότου στον φούρνο.
Συστατικά
- 500 γρ. καρότα
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- πιπέρι μαύρο
- αλάτι
- 1 κ.γ. εστραγκόν, ψιλοκομμένο
- αβοκαντέζα για το σερβίρισμα
- Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ° C στον αέρα.
- Κόβουμε τα καρότα σε λεπτά στικ 1 εκ. (σαν τις τηγανητές πατάτες).
- Τα αναμειγνύουμε με το κορν φλάουρ και λίγο μαύρο πιπέρι (αναλόγως με το πόσο πικάντικα θέλουμε να γίνουν) και τα πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο.
- Απλώνουμε τα καρότα μας σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
- Ψήνουμε στον φούρνο για 40-45 λεπτά. Φροντίζουμε στο μισό του ψησίματος να τα αναποδογυρίσουμε.
- Όταν είναι έτοιμα, αφαιρούμε από τον φούρνο.
- Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε λίγο αλάτι με το εστραγκόν και πασπαλίζουμε τα καρότα μας.
- Σερβίρουμε με αβοκαντέζα.
Πηγή: akispetretzikis.com
Περισσότερες συνταγές εδώ.