Τσιπς Καρότου στον φούρνο.
Συστατικά
- 500 γρ. καρότα
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- πιπέρι μαύρο
- αλάτι
- 1 κ.γ. εστραγκόν, ψιλοκομμένο
- αβοκαντέζα για το σερβίρισμα
- Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ° C στον αέρα.
- Κόβουμε τα καρότα σε λεπτά στικ 1 εκ. (σαν τις τηγανητές πατάτες).
- Τα αναμειγνύουμε με το κορν φλάουρ και λίγο μαύρο πιπέρι (αναλόγως με το πόσο πικάντικα θέλουμε να γίνουν) και τα πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο.
- Απλώνουμε τα καρότα μας σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
- Ψήνουμε στον φούρνο για 40-45 λεπτά. Φροντίζουμε στο μισό του ψησίματος να τα αναποδογυρίσουμε.
- Όταν είναι έτοιμα, αφαιρούμε από τον φούρνο.
- Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε λίγο αλάτι με το εστραγκόν και πασπαλίζουμε τα καρότα μας.
- Σερβίρουμε με αβοκαντέζα.
Πηγή: akispetretzikis.com
Περισσότερες συνταγές εδώ.