Τεστ: Τι λένε οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε στα κοινωνικά δίκτυα για την προσωπικότητά μας

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Τι αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες μας στο διαδίκτυο για εμάς; Ποια κρυμμένα μυστικά φανερώνουν, που πολλές φορές δεν γνωρίζαμε ούτε εμείς οι ίδιοι ότι υπήρχαν;
Δείτε παρακάτω τι αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε στα κοινωνικά δίκτυα για την προσωπικότητά μας.

1.Διάφορες σέλφι (στον καθρέφτη, στο ασανσέρ, κλπ.)


Η αφθονία σέλφι σε έναν λογαριασμό, αποκαλύπτει την υπερβολική ανάγκη για αναγνώριση και έγκριση των άλλων, εγωκεντρισμό, ματαιοδοξία και μια τάση για ναρκισσισμό.

2.Σέξι σέλφι


Duck face, έντονα τονισμένο σώμα… Το μήνυμα που στέλνουν στον κόσμο είναι: “είμαι μια απελευθερωμένη γυναίκα και είμαι έτοιμη να πειραματιστώ”. Σκεφτείτε καλά αν θέλετε να δείξετε στον κόσμο ότι είστε διαθέσιμη, χρησιμοποιώντας το σώμα σας ως δόλωμα.

3.Φωτογραφίες ζευγαριών


Είναι μια επίδειξη της σχέσης και του γεγονότος ότι την αντιλαμβάνεστε ως δυνατή και μακροπρόθεσμη. Είναι ένας τρόπος να πείτε στον κόσμο: “Δεν είμαι μόνη μου, με αγαπούν, με εκτιμούν και με σέβονται”.
Αν υπάρχουν πολλές τέτοιες φωτογραφίες στον λογαριασμό σας, πρέπει να αναρωτηθείτε: “Το χρειάζομαι πραγματικά αυτό;”

4.Ομαδικές φωτογραφίες


Αν η πλειονότητα των φωτογραφιών δείχνουν μεγάλες παρέες από πάρτι ή εκδηλώσεις, υποδηλώνει εσωτερικό κενό και μοναξιά. Επίσης, μπορεί να σημαίνει ότι αυτή η ομάδα τροφοδοτεί τη ματαιοδοξία σας.

5.Παιδιά


Υπάρχουν δυο επιλογές: αν δημοσιεύσετε μια φωτογραφία της παιδικής σας ηλικίας, σημαίνει ότι έχετε κουραστεί από την ενήλικη ζωή σας. Κρύβει μια υποσυνείδητη επιθυμία να επιστρέψετε στην αθωότητα της παιδικής σας ηλικίας.
Από την άλλη, αν δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών σας, σημαίνει ότι είστε μητέρα και είστε πολύ περήφανη γι’ αυτό.

6.Ζώα και φωτογραφίες μαζί με ζώα


Αν ένας άντρας βάλει τη φωτογραφία ενός λιονταριού ως φωτογραφία προφίλ, σημαίνει ότι θέλει να εμφανίζεται στον κόσμο δυνατός και τολμηρός, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι.
Οι γυναίκες από την άλλη, ανεβάζουν πιο χαριτωμένες φωτογραφίες με ζωάκια και αυτό υποδηλώνει συναισθηματικότητα και ανωριμότητα.

7.Φύση


Αν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες με τη φύση, σημαίνει ότι είστε ικανοποιημένοι από τη ζωή σας. Η ζωή σας είναι επιτυχημένη και μπορείτε να θαυμάσετε τη φύση. Επίσης, μπορεί να υποδηλώνει ότι έχετε κουραστεί από την καθημερινότητα.


8.Πολυτελής εμφάνιση


Τέτοιες φωτογραφίες δείχνουν μια ανάγκη για υποστηρικτικό ναρκισσισμό και συναισθηματικά “εγκεφαλικά” με τη μορφή σχολίων και λάικ. Αυτό είναι μια αφορμή για να σκεφτείτε εναλλακτικούς τρόπους να χτίσετε την αυτοεκτίμησή σας.

9.Φωτογραφίες από ταξίδια


Για μερικούς ανθρώπους, οι φωτογραφίες από ταξίδια υποδηλώνουν μια επιθυμία να τονίσουν την κοινωνική τους θέση.
Για άλλους, μπορεί να είναι υλική απόδειξη της πραγματικότητας του ταξιδιού, των συναισθημάτων και των εμπειριών που βίωσαν. Μια επιβεβαίωση ότι μπόρεσαν να ταξιδέψουν σε πολλά μέρη.

10.Φωτογραφίες με γιοτ, ακριβά αυτοκίνητα και πολυτελή αγαθά


Είναι ένας τρόπος για να ενημερώσετε τον κόσμο για την επιτυχία σας και να τονίσετε την κοινωνική σας θέση.

11.Φωτογραφίες με φαγητά


Μια φωτογραφία με φαγητό από ένα ακριβό εστιατόριο, δηλώνει μια προσπάθεια να προωθήσετε τον εαυτό σας. Αν μια τέτοια φωτογραφία υπάρχει στον λογαριασμό μιας γυναίκας που βρίσκεται σε άδεια μητρότητας ή είναι νοικοκυρά, τότε είναι μια επιθυμία να αποδείξει ότι η ζωή της είναι τόσο καλή, όσο όλων των άλλων.

12.Φωτογραφίες με εξτρίμ σπορτς


Οι φωτογραφίες με ελεύθερες πτώσεις και άλλα εξτρίμ σπορτς, δείχνουν στον κόσμο πραγματικά αρσενικά χαρακτηριστικά: θάρρος, δύναμη, αξιοπιστία και αντοχή.
Ωστόσο, αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν μια επιθυμία για αναγνώριση και αποδοχή.


13.Αστείες φωτογραφίες


Προφανώς, ο κάτοχος του λογαριασμού έχει αυτοπεποίθηση και αυτοσαρκάζεται, γιατί το να δημοσιεύσεις μια αστεία φωτογραφία χρειάζεται αρκετό θάρρος, ειδικά για τις γυναίκες. Ή απλά γελάνε για να κρύψουν τα προβλήματά τους;

14.Φωτογραφίες στο γραφείο


Ένας λογαριασμός που έχει πολλές φωτογραφίες από το γραφείο, σημαίνει ότι ο κάτοχός του είναι πολύ φιλόδοξος και παίρνει πολύ στα σοβαρά την επαγγελματική του ζωή. Είναι σημαντικό γι’ αυτόν να δείξει στον κόσμο ότι έχει μια υψηλή θέση με εξουσία.

15.Αντικείμενα, διατάξεις, μέρη του συνόλου


Τέτοιες φωτογραφίες δείχνουν έναν άνθρωπο που δεν θέλει να είναι συνηθισμένος. Επίσης, είναι δημιουργικός και έχει μια καλλιτεχνική φύση.

16.Φωτογραφίες χωρίς φίλτρα και φώτοσοπ


Τέτοιες φωτογραφίες δείχνουν ότι αυτοί οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους όπως είναι. Το ίδιο ισχύει και για όσους δεν έχουν αλλάξει την φωτογραφία προφίλ τους για πολλά χρόνια. Αυτή η στάση υποδηλώνει μια σταθερότητα απόψεων και ηθική ωριμότητα.
Αυτοί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα για να επικοινωνούν με τους φίλους τους ή για δουλειά και όχι ως μια ευκαιρία να κάνουν επίδειξη του εαυτού τους.

Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)