Τεστ: Ποιο λουλούδι σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Ποιο λουλούδι ταιριάζει στον γήινο Ταύρο και τι θα πρέπει να διαλέξετε από ένα ανθοπωλείο για τον ευαίσθητο Καρκίνο; Σε ποιο ζώδιο… πάει γάντι η άγρια ορχιδέα και σε ποιο η παπαρούνα; Η άνοιξη είναι εδώ, κι εμείς συγκεντρώνουμε το ιδανικό λουλούδι για κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου.

Κριός: Κόκκινες τουλίπες

Ο ενθουσιασμός και το πάθος του Κριού ταιριάζουν μόνο με άνθη γεμάτα χρώμα και ενέργεια, όπως οι έντονου χρώματος τουλίπες.

Ταύρος: Κρινάκια

Ρομαντικοί αλλά και προσγειωμένοι, οι Ταύροι αγαπούν τη φύση και θέλουν να νιώθουν με όλες τους τις αισθήσεις, γι’ αυτό ένα μπουκέτο με κρίνους, που διαθέτουν «δραματικά» πέταλα και έντονο άρωμα θα τους ενθουσιάσουν.

Δίδυμοι: Τριαντάφυλλο

Αγάπη και συντροφικότητα: Αυτά είναι τα δύο συστατικά που κάνουν τη ζωή ενός Διδύμου πλήρη, και τα ρομαντικά, εκλεπτυσμένα και γεμάτα μηνύματα πάθους ρόδα είναι εντελώς αντιπροσωπευτικά. 

Καρκίνος: Δελφίνιο

Από το όνομα και μόνο ταιριάζουν στο υγρό στοιχείο των Καρκίνων, αλλά τους ενθουσιάζουν επιπλέον χάρη στο ιδιαίτερο σχήμα τους και τον συμβολισμό της ανοιχτής αγκαλιάς και της ευαισθησίας.

Λέων: Ηλιοτρόπιο

Γενναιόδωροι, δυναμικοί και δημιουργικοί, οι Λέοντες ταιριάζουν με λουλούδια μεγάλα, εντυπωσιακά, με πλατιά επιφάνεια και φωτεινό χρώμα, όπως ακριβώς τα ηλιοτρόπια.

Παρθένος: Μαργαρίτα

Η ομορφιά ενός αγριολούλουδου με τον ρομαντισμό ενός γλυκύτατου τρόπου… να μάθει αν τον αγαπούν: Οι μαργαρίτες είναι το απόλυτο λουλούδι για τον γήινο αλλά ευαίσθητο Παρθένο.

Ζυγός: Ορτανσία

Τα άνθη της ορτανσίας έχουν ψιλό μίσχο και πέταλα ανάλαφρα, μια ισορροπία αντιθέσεων, που ταιριάζει γάντι στον Ζυγό. 

Σκορπιός: Παιώνια

Είναι αγριολούλουδο, αλλά έχει και αυτή την αίσθηση πολυτέλειας και μεσογειακής ελαφρότητας. Η παιώνια επιπλέον θεωρείται σύμβολο καλοτυχίας, ό,τι πρέπει δηλαδή για τον Σκορπιό, ένα από τα πιο παθιασμένα και αποφασισμένα να πετύχουν ζώδια. 

Τοξότης: Γαρύφαλλο

Η πολυσχιδής προσωπικότητα ενός Τοξότη καθρεφτίζεται επιτυχημένα στις σειρές πετάλων ενός γαρύφαλλου, λουλουδιού που συμβολίζει την τύχη, το πάθος για περιπέτεια και την ευφυΐα. Επιπλέον, η αντοχή του συγκεκριμένου λουλουδιού στο χρόνο αποτυπώνει την δύναμη και την αποφασιστικότητα του Τοξότη.

Αιγόκερως: Βιολέτα

Έντονο χρώμα, απαλά πέταλα, εξωτική ομορφιά… Οι βιολέτες συμβολίζουν την πίστη και είναι το ιδανικό ανοιξιάτικο «ταίρι» του πάντα σταθερού Αιγόκερου.

Υδροχόος: Ορχιδέα

Ήρεμη δύναμη, χάρη και άγρια ομορφιά, η ορχιδέα μοιάζει με τον Υδροχόο: Θέλει να στέκεται μόνη και αγέρωχη, αλλά κατά βάθος είναι ρομαντική και πιστή ύπαρξη. 

Ιχθύς: Παπαρούνα

Ανοιχτόκαρδοι, ευαίσθητοι αλλά και με έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις, οι Ιχθύες μπορούν να παρομοιαστούν με μια παπαρούνα… που όλο χρώματα αλλάζει.


Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)