Πώς να φτιάξετε καλύμματα για τα έπιπλα του εξωτερικού σας χώρου μόνο με παραμάνες!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Το μεγαλύτερο πρόβλημα των περισσοτέρων,γενικά, στις δημιουργίες-κατασκευέςραπτικής είναι η ...ραπτομηχανή.
Σε πολλές όμως περιπτώσεις κάποια υφασμάτιναστοιχεία που θα αλλάξουν εντελώς την όψη ενός χώρου, μπορούν να δημιουργηθούν και με διάφορους ...εναλλακτικούς τρόπους, όπως για παράδειγμα καλύμματα για μαξιλάρες-μαξιλάρια σε έπιπλα εξωτερικών χώρων.

Για ένα παγκάκι, μια κούνια αλλά και γιαμικρότερακαθίσματα, αφού με την ίδιο ακριβώς και πολύ απλό και πρακτικό τρόπο, χωρίς ραπτομηχανή, χωρίς καν ...βελόνα,  μπορείτε να φτιάξετε καλύμματα για μαξιλάριακαθίσματος με καλοκαιρινά υφάσματα για τις πολυθρόνες-καρέκλες του μπαλκονιού ή του κήπου σας. Μια ιδιαίτερα ...έξυπνη κατασκευή από το inmyownstyle.com

Εκτός από το εσωτερικό του μαξιλαριού (ή το παλιόμαξιλάρι) και ύφασμα θα χρειαστείτε μόνον μερικές ...παραμάνες.

Στην πραγματικότητα το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να τυλίξετε το μαξιλάρι με το ύφασμα όπως ακριβώς θα κάνατε φτιάχνοντας ένα ...πακέτο και χρησιμοποιώντας τόσο στο πίσω μέρος όσο και στις δύο πλαϊνές άκρες, που επίσης θα γυρίσετε το ύφασμα προς τα πίσω, τις παραμάνες για να το συγκρατήσετε σταθερά στην θέση του.

Στην πίσω πλευρά, ιδιαίτερα για μαξιλάρια με μεγάλο μήκος,υπολογίστε το φάρδος του υφάσματος πριν το κόψετε ώστε να σας επιτρέπει να το γυρίσετε αρκετάκαι διπλό στο σημείο της ένωσης για να είναι η όλη κατασκευή ακόμη πιοσταθερή.




Περισσότερες κατασκευές εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)