Οι πιο φθηνές κρουαζιέρες που μπορείτε να κάνετε

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


της Ηρώς Κουνάδη

Μια μονοήμερη βόλτα στον Σαρωνικό, ή μια χορταστική εβδομάδα στο Αιγαίο; Ό,τι και αν ονειρεύεστε για το φετινό καλοκαίρι, δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. Σας βρήκαμε πέντε κρουαζιέρες, μονοήμερες ή πολυήμερες, που ξεκινούν από 55€ και φτάνουν ως τα 460€ (για επτά ημέρες εν πλω). 

3 (γεμάτες) μέρες στο Αιγαίο 
Τιμή: από 325€ το άτομο

Μικρή αλλά χορταστική και οικονομικότατη, η κρουαζιέρα της Celestyal Cruises ξεκινά από τον Πειραιά και «πιάνει λιμάνι» στη Μύκονο, το Κουσάντασι (για να δείτε και την εντυπωσιακή αρχαία Έφεσο), την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη. Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνεται διαμονή σε εσωτερική καμπίνα, πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο, απεριόριστη κατανάλωση αλκοολούχων και μη ποτών, χρήση της πισίνας, του γυμναστηρίου και του τζακούζι, η εκδρομή στην Αρχαία Έφεσο και η συμμετοχή σε όλα τα προγράμματα ψυχαγωγίας. Δείτε αναλυτικά τις παροχές εδώ.

Ημερήσια κρουαζιέρα στον Σαρωνικό
Τιμή: 55€ το άτομο

Ιδανική για τους… πρωτάρηδες στις κρουαζιέρες, αλλά και για τους λάτρεις του Σαρωνικού, η μονοήμερη αυτή κρουαζιέρα αναχωρεί στις 8.00 το πρωί από τη Μαρίνα της Καλλιθέας, και κάνει τρεις στάσεις στην Ύδρα (όπου θα μείνετε για δύο ώρες), στον Πόρο (για μία ώρα) και στην Αίγινα (για άλλες δύο ώρες). Στην τιμή περιλαμβάνεται γεύμα και ψυχαγωγικό πρόγραμμα εν πλω. Στις 19.30 το απόγευμα θα είστε πίσω. Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

7 χορταστικές μέρες στο Αιγαίο (με διήμερη παραμονή στη Μύκονο)
Τιμή: από 460€ το άτομο

Η μεγάλη κρουαζιέρα της Pullmantur μας ταξιδεύει σε Μύκονο, Χανιά, Ρόδο, Πάτμο και Σαντορίνη, με μία διανυκτέρευση στη Μύκονο και αναχώρηση και επιστροφή στον Πειραιά. Στην τιμή περιλαμβάνονται η διαμονή σε εσωτερική καμπίνα, πλήρης διατροφή και πρόγραμμα ψυχαγωγίας και απεριόριστη κατανάλωση ποτών. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τις παροχές εδώ

Ημερήσια κρουαζιέρα στις Σποράδες
Τιμή: 120€ το άτομο

Από τις 10 Ιουλίου έως τις 21 Αυγούστου, το Milina Holidays στο Πήλιο διοργανώνει κάθε Κυριακή μια σούπερ κρουαζιέρα που «πιάνει λιμάνι» στη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο, και σας αφήνει και άφθονο χρόνο για βουτιές στα φαντασμαγορικά νερά τους. Ξεκινά στις 8.30 το πρωί από τον Πλατανιά. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ.

3 σούπερ μέρες στο Αιγαίο
Τιμή: από 325€ το άτομο

Από το Λαύριο στη Σαντορίνη, και από εκεί στην υπέροχη Σμύρνη και πίσω στο Ναύπλιο μας πηγαίνει η Celestyal Cruises, σε τρεις φανταστικές μέρες. Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνεται διαμονή σε εσωτερική καμπίνα, πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο, απεριόριστη κατανάλωση αλκοολούχων και μη ποτών, χρήση της πισίνας, του γυμναστηρίου και του τζακούζι, η ξενάγηση στη Σμύρνη και η συμμετοχή σε όλα τα προγράμματα ψυχαγωγίας. Δείτε αναλυτικά τις παροχές εδώ.


in2life.gr

Περισσότερα ταξιδιωτικά θέματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)