ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

27/6/17

Τεστ: Δείξε μου τι παγωτό τρως, να σου πω ποιος είσαι
Στοιχεία του χαρακτήρα μας αποκαλύπτει το παγωτό που επιλέγουμε. Για παράδειγμα, αν κάποιος προτιμά τη σοκολάτα, τότε του αρέσει το έντονο φλερτ, ενώ αν επιλέγει τη φράουλα, τότε είναι πιο εσωστρεφής.
Τη διαπίστωση έκαναν Αμερικανοί ερευνητές, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η αγαπημένη συνήθεια του καλοκαιριού αποκαλύπτει διάφορες πτυχές της προσωπικότητας ενός ατόμου.
Όπως αναφέρει το Έθνος, με αφορμή τον Εθνικό Μήνα Παγωτού στις ΗΠΑ, η παγωτοβιομηχανία–κολοσσός Baskin Robins, η οποία πουλάει τα παγωτά της σε 49 χώρες, επιστράτευσε τον ειδικό γεύσης Δρ Αλαν Χιρς για να διερευνήσει το αν η επιλογή της γεύσης στο παγωτό επηρεάζεται από το χαρακτήρα ενός ατόμου.
Οι ειδικοί του ερευνητικού ιδρύματος Smell & Taste Treatment and Research Foundation, με έδρα στο Σικάγο, το οποίο έχει ιδρύσει ο Δρ Χιρς, διαπίστωσαν ότι, πράγματι, κάποιες γεύσεις μαρτυρούν στοιχεία της προσωπικότητας.
«Είχαμε ορισμένα ευρήματα που μας εξέπληξαν», ανέφερε ο Δρ Χιρς. «Για παράδειγμα, τα άτομα που επιλέγουν κάποιο είδος σορμπέ, και κυρίως ανανά, πορτοκάλι και βατόμουρο, είναι πιο απαισιόδοξα από ότι θα φανταζόταν κάποιος, παρά το έντονο χρώμα αυτών των παγωτών, ενώ όσοι διαλέγουν γεύση παγωτού σοκολάτα με ξηρούς καρπούς και αφράτα ζαχαρωτά (τα λεγόμενα mashmallow) είναι πολύ καλοί στο να ακούν τα προβλήματα των άλλων», εξήγησε ο επικεφαλής ερευνητής.
Τι αποκαλύπτουν όμως μερικές από τις πιο διαδεδομένες γεύσεις παγωτού για την προσωπικότητά μας; Η σοκολάτα, σύμφωνα με τους ερευνητές, προτιμάται κυρίως από πολύ δραστήρια, θεατρικά, αισθησιακά και εύπιστα άτομα, τα οποία φλερτάρουν έντονα, ενώ η σοκολάτα με κομμάτια σοκολάτας προτιμάται από άτομα γενναιόδωρα και ικανά.
Τη βανίλια επιλέγουν οι ιδεαλιστές, ο παρορμητικοί και άτομα που επηρεάζονται εύκολα και τη φράουλα άνθρωποι που είναι ανεκτικοί, αφοσιωμένοι και εσωστρεφείς, σύμφωνα με την έρευνα που έγινε με τη συμπλήρωση ερωτηματολογίων από κατοίκους των ΗΠΑ, ηλικίας 18–65 ετών.

Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2018 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger