Τεστ: Πες μας ποια είναι η αγαπημένη σου πριγκίπισσα, να σου πούμε πώς θα περάσεις το σαββατοκύριακό σου!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




Το σαββατοκύριακο φτάνει και πάλι για καλή μας τύχη και δεν μπορούμε να κρύψουμε τη χαρά μας. Η ξεκούραση, ο ύπνος, το καλό φαγητό κι η διασκέδαση θα μονοπωλήσουν ξανά το ενδιαφέρον.
Όσοι από εσάς έχετε κάνει ήδη τα σχέδιά σας για το πώς θα περάσετε το ΣΚ σας, ευχόμαστε να τα πραγματοποιήσετε με χαρά. Όσοι από την άλλη, αμφιταλαντεύεστε ακόμη με τι να καταπιαστείτε και πώς να το ξοδέψετε, σας έχουμε τη λύση. Πες μας ποια είναι η αγαπημένη σου πριγκίπισσα της Disney, να σου πούμε πώς θα περάσεις το ΣΚ σου. Μην πεις τίποτα. Δε χρειάζεται να μας ευχαριστήσεις.

Επίλεξε την αγαπημένη σου πριγκίπισσα της Disney κι ανακάλυψε πως θα περάσεις το ΣΚ σου:

1. Μουλάν - Δοκίμασε ένα νέο χόμπι

Είσαι τολμηρή κι ατρόμητη και πάντα πρόθυμη να δοκιμάζεις νέες εμπειρίες. Αυτό το ΣΚ χρησιμοποίησε έξυπνα τον ελεύθερο χρόνο σου στο να αποκτήσεις μία καινούρια ασχολία και να βελτιώσεις τις δεξιότητες/ικανότητές σου. Οτιδήποτε κάνει κανείς για τη δική του αυτοβελτίωση, είναι αν μη τι άλλο πολύ χρήσιμο.

2. Ποκαχόντας - Κάνε πεζοπορία

Αγαπάς υπερβολικά πολύ τη φύση. Κομματάκι δύσκολο βέβαια να την απολαμβάνεις όσο θα ήθελες αν μένεις στην τερατώδη Αθήνα, η οποία παρόλα αυτά διαθέτει μερικά μέρη που είναι ό,τι πρέπει για πεζοπορία (βλ. Πάρνηθα, Υμηττός, Πεντέλη, Λίμνη Μαραθώνα). Εκμεταλλεύσου το ΣΚ σου για να περάσεις όμορφα, να απολαύσεις τη φύση και να γυμναστείς.

3. Χιονάτη - Καθαριότητα του σπιτιού

Είσαι τέρας καθαριότητας και λατρεύεις τα πάντα γύρω σου να είναι απόλυτα καθαρά, οργανωμένα και τακτοποιημένα. Το ΣΚ για σένα είναι η ευκαιρία να φέρεις βόλτα το σπίτι και να το καθαρίσεις τόσο καλά που να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα ...νοσοκομείο. Καλή φάση.

4. Σταχτοπούτα - Εθελοντισμός σε καταφύγιο ζώων

Αν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο δε μπορείς να αντισταθείς με τίποτα, αυτό είναι τα ζωάκια. Δε μένει παρά να βρεις ένα καταφύγιο ζώων κοντά στη γειτονιά σου και να προσφερθείς να βοηθήσεις ανιδιοτελώς. Θα περάσεις υπέροχα με τα ζωάκια που έχουν ανάγκη όσο τίποτε άλλο από την στοργή σου.

5. Ραπουνζέλ - Συναυλία

Είσαι από εκείνα τα άτομα που μένουν εγκλωβισμένα μέσα στο σπίτι δίχως να κάνουν τίποτα. Όταν όμως πεθυμήσουν λίγη διασκέδαση, δε θα διστάσουν να βγουν έξω και να κλείσουν εισιτήρια για τη συναυλία του αγαπημένου τους τραγουδιστή/συγκροτήματος.

6. Άριελ - Επίσκεψη σε μουσείο

Σε συναρπάζει κάθε τι που έχει σχέση με τον πολιτισμό και την ιστορία και είσαι πάντα περίεργη στο να ανακαλύπτεις νέα πράγματα. Μία επίσκεψη σε ένα αξιόλογο μουσείο, σίγουρα θα σου προσφέρει όλα αυτά που θες.

7. Τιάνα - Προσωπική περιποίηση

Εργάζεσαι σκληρά και μοχθείς για όλα. Το ΣΚ είναι η ιδανική ευκαιρία να περιποιηθείς τον εαυτό σου, να χαλαρώσεις και να νιώσεις και πάλι γυναίκα. Κάνε μάσκες, ποδόλουτρα κι αφρόλουτρα και θα νιώσεις άλλος άνθρωπος.

8. Μπελ - Σινεμά

Σου αρέσει πολύ η χαλαρή διασκέδαση με φίλους ή με το σύντροφό σου και μία βραδιά στον κινηματογράφο για να δεις την αγαπημένη σου ταινία, θα ήταν η τέλεια επιλογή.

Και καλό σαββατοκύριακο! 


Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)