Τεστ προσωπικότητας: Διάλεξε καρέκλα να σου πω τι είδους φίλη είσαι

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Το ψυχογράφημα της καρέκλας: Μπορούν οι καρέκλες ν΄αποκαλύψουν την προσωπικότητά μας; Πώς γίνεται αυτό; Η επιλογή μιας καρέκλας, από την εμφάνιση και μόνο αντικατοπτρίζει τις βαθύτερες ανάγκες και συναισθήματά μας. Διάλεξε τη δικιά σου και μάθε τι δείχνει για εσένα! 

Σε ποια καρέκλα θα επέλεγες να κάτσεις;

Κάνε την επιλογή σου και στη συνέχεια μάθε τι δείχνει για εσένα το "ψυχογράφημα της καρέκλας" 



 Είσαι φανταστική φίλη! Ο κόσμος σε λατρεύει για την ειλικρίνειά σου και για τα συναισθήματά σου. Η λίστα των φίλων είναι μεγάλη κι αυτό γιατί έχεις μάθει να δέχεσαι τους άλλους με τις αδυναμίες τους και τα ελαττώματά τους. Σε γενικές γραμμές έχεις αυτοπεποίθηση αλλά υπάρχουν στιγμές που η απογοήτευση κάνει την εμφάνισή της. 



 Είσαι σπάνια φίλη! Μπορεί να είσαι κάπως διαφορετική και απρόβλεπτη αλλά αυτά είναι τα στοιχεία που σε κάνουν ιδιαίτερη φίλη. Κάποιες φορές επικεντρώνεσαι περισσότερο στους εξωτερικούς παράγοντες μιας κατάστασης κι όχι στα βαθύτερα αίτια και την ουσία του προβλήματος. Αυτό κάποιες φορές σε κάνει να φάινεσαι "αναίσθητη" ενώ στην πραγματικότητα αισθάνεσαι ευάλωτη. 



 Η εσωτερική σου δύναμη και η αξιοπιστία σου είναι τα χαρακτηριστικά που σε κάνουν κατάλληλη φίλη. Οι άνθρωποι γύρω σου σε αγαπούν για την ανεξαρτησία σου, το πνεύμα σου και τη δύναμη ψυχής σου.Αντιμετωπίζεις τη ζωή με το κεφάλι ψηλά αν και κρατάς κρυφά τα συναισθήματά σου. Δείχνεις πάντα δυνατή ακόμη κι αν στην πραγματικότητα αισθάνεσαι ευάλωτη. 



 Οι φίλοι σε βρίσκουν ζεστή κι υποστηρικτική και πάντα πρόθυμη. Τους κάνεις να αισθάνονται πάντα σαν το σπίτι τους και δείχνεις την αγάπη σου και το σεβασμό σου. Τα αληθινά συναισθήματα είναι που μετρούν για εσένα ενώ είσαι εξαιρετικά αξιόπιστη. Μερικές φορές έχεις την τάση να δυσπιστείς για την αγπάη και τη δοτικότητα των άλλων και ν΄αμφισβητείς τα λεγόμενά τους. 



 Οι φίλοι μπορούν να διακρίνουν σε εσένα δυνατά αλλά κι αδύναμα στοιχεία. Είσαι αρκετά ισορροπημένη και γνωρίζεις τον εαυτό σου καλά. Αυτή η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου εκτιμάται δεόντως. Αλλά επειδή η ζωή δε λειτουργέι πάντα όπως θα θέλαμε όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχεις προγραμματίσει γίνεσαι έξαλλη. 



Με μια πρώτη ματιά δείχνεις γεμάτη αυτοπεποίθηση και τέρας ψυχραιμίας. Οι φίλοι σε λατρεύουν για την cool στάση που δείχνεις στα πράγματα, ακόμη κι αν η καρδούλα σου άλλα λέει. Δεν είναι κακό να δείχνουμε πού και πού και την αδύναμη πλευρά του χαρακτήρα μας.



 Είσαι άκρως σαγηνευτική προσωπικότητα με τους πάντες να κρέμονται από τα χείλη σου. Δείχνεις αποφασιστικότητα σε κρίσιμες καταστάσεις και ξέρεις πάντα πώς να παίρνεις αυτά που θέλεις. Διακρίνεσαι για την ευστροφία σου και την εξυπνάδα σου αλλά και την ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι σε νέες καταστάσεις και περιβάλλοντα. Αυτό πολλές φορές φοβίζει τους γύρω σου που σε βλέπουν με δυσπιστία ή ίσως και λίγη δόση ζήλιας.



Σου αρέσει να είσαι ελκυστική και πάντα να προκαλείς. Σε διακρίνει μυστικοπάθεια και δύσκολα αποκαλύπτεις σκέψεις και συναισθήματα. Συνδυάζεις αποφασιστικότητα με μια εσωτερική λεπτότητα κι ευαισθησία, είσαι κοινωνική και γενναιόδωρη αλλά παράλληλα κι επιφυλακτική. Φοβάσαι τη απόρριψη γι΄αυτό δύσκολα αποκαλύπτεις το τι αισθάνεσαι.  

Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)