Απλά κόλπα για να κάνετε τα ρούχα σας πιο λευκά από ποτέ!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Χρησιμοποιείτε δαπανηρά απορρυπαντικά ή καθαριστικά κατά των λεκέδων προκειμένου να βγάλετε αυτό το λεκέ από κρασί ή από σοκολάτα από τα λευκά ρούχα σας; Το οτι αυτά είναι ακριβά, δεν σημαίνει πάντα οτι αυτά θα είναι και αποτελεσματικά , έτσι δεν είναι;
Μερικές φορές όταν ένας λεκές είναι πολύ επίμονος, φαίνεται οτι τίποτε δεν μπορεί να τον κάνει να απομακρυνθεί ούτε καν τα πιο δημοφιλή καθαριστικά κατά των λεκέδων. Μπορεί να πλένετε αυτό το μπλουζάκι με το λεκέ ξανά και ξανά, και το μόνο που καταφέρνετε είναι στο τέλος να έχετε γεμίσει το μπλουζάκι σας με πολλές χημικές ουσίες και ο λεκές δεν λέει να φύγει.
Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά φυσικά υλικά τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεφορτωθείτε τους επίμονους λεκέδες από τα λευκά σας ρούχα και να τα κάνετε και πάλι λευκά γρήγορα και αποτελεσματικά.
Επίσης, τα υλικά είναι εντελώς φυσικά, έτσι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τυχόν χημικές ουσίες.
Εδώ είναι οι καλύτεροι φυσικοί τρόποι για να καθαρίσετε τα λευκά ρούχα σας και να αφαιρέσετε αυτούς τους απαίσιους  λεκέδες .
Ένα ακόμη εξαιρετικό κόλπο για να κάνετε τα λευκά ρούχα σας πιο λευκά από ποτέ και να ξεφορτωθείτε τους επίμονους λεκέδες κρασιού αλλά και φαγητού.
Μαγειρική σόδα
Μουλιάστε τα ρούχα σας σε ένα διάλυμα από ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα σε τέσσερα λίτρα νερού. Αφήστε τα για λίγα λεπτά, και θα παρατηρήσετε ότι πολύ γρήγορα αυτά θα έχουν ανακτήσει το αρχικό τους χρώμα.
Ασπιρίνη
Ένα ακόμη εξαιρετικό κόλπο για να κάνετε τα λευκά ρούχα σας πιο λευκά από ποτέ! και να ξεφορτωθείτε τους επίμονους λεκέδες κρασιού αλλά και φαγητού.
Διαλύστε έξι ασπιρίνες και προσθέστε τες σε μια λεκάνη με νερό. Στη συνέχεια, απλά μουλιάστε τα ρούχα σας μέσα σε αυτό το διάλυμα για μισή ώρα. Το επόμενο βήμα είναι να τα βάλετε στο πλυντήριο και να τα πλύνετε με το συνηθισμένο απορρυπαντικό σας. Τα ρούχα σας μετά από αυτό θα γίνουν λευκά και πάλι σαν καινούργια.
Ξύδι και λεμόνι
Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι το λεμόνι και το ξύδι. Απλά ανακατέψτε τα σε αναλογία 1: 1, και χρησιμοποιήστε το διάλυμα  για να πλύνετε τα ρούχα σας. Μετά από αυτό θα μπορείτε και πάλι να φορέσετε το αγαπημένο σας άσπρο μπλουζάκι!
Το λεμόνι και το ξύδι θα κάνουν και πάλι τα ρούχα σας λευκά ,αλλά θα τα κάνει να μυρίζουν και υπέροχα.
Δοκιμάστε κάθε ένα από αυτά τα φυσικά απορρυπαντικά και καθαριστικά έναντι των λεκέδων για τα λευκά ρούχα σας και δείτε ποια λύση είναι προτιμότερη για εσάς.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)