Οι 6 παιδικές ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε φέτος τον χειμώνα

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Πλησιάζουμε πλέον στο τελευταίο τρίμηνο του έτους και, κινηματογραφικά τουλάχιστον, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι μας «περιμένει» και να κάνουμε τα σχετικά πλάνα μας. Αν είστε από τους σινεφίλ γονείς που επιδιώκουν να μυήσουν και τα παιδιά τους στη μαγεία της 7ης τέχνης, αυτές είναι οι 6 ταινίες που έχετε να περιμένετε για να απολαύσετε παρέα μέχρι τα τέλη του 2017. Είμαστε βέβαιοι, ότι για ορισμένες από αυτές ήδη ανυπομονείτε!
Emoji: Η ταινία (The Emoji Movie)
Από 21 Σεπτεμβρίου

Ποιο παιδί που έχει μία έστω τυπική επαφή με τα κινητά και τα tablet, δεν γνωρίζει και αγαπά τα emoji –τις κίτρινες, ολοστρόγγυλες φατσούλες με τις χαρακτηριστικές εκφράσεις που σκοπό έχουν να περιγράψουν όλα τα συναισθήματα; Ολόκληρη ταινία, λοιπόν, αφιερώθηκε σε αυτά με «πρωταγωνίστρια» την Gene, ένα emoji με πολλές διαφορετικές εκφράσεις, που έχει βάλει σκοπό της ζωής της να γίνει ένα emoji όπως όλα τα άλλα.


Coco
Από 23 Νοεμβρίου

Ο Μιγκέλ που ονειρεύεται να γίνει μουσικός, συμμαχεί με τον συμπαθέστατο, κατεργάρη Χέκτορ σε ένα απίθανο ταξίδι στη Γη των Πεθαμένων. Μπορεί η ταινία να έχει συνεχείς αναφορές στη μεξικανική παράδοση, όμως αναμφίβολα αποτελεί μία εξαιρετική για απόδοση της έννοιας του θανάτου, για παιδιά που έχουν αρχίσει να προβληματίζονται και να ρωτούν.


Μικρό μου Πόνυ: Η ταινία (My Little Pony: The Movie)
Από 5 Οκτωβρίου

Μια σκοτεινή δύναμη απειλεί το χωριό των Πόνυ και αυτά ξεκινούν ένα αξέχαστο ταξίδι μέχρι την Εκουέστρια, προκειμένου να αναζητήσουν τη δύναμη της φιλίας και να σώσουν το σπίτι τους. Ιδανική για μικρότερες ηλικίες, χάρη στα νοήματα περί φιλίας και θάρρους που επιδιώκει να μεταφέρει. Η ταινία είναι ιδανική για παιδιά από 4-5 ετών.


Paddington 2
Από 30 Νοεμβρίου

Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε κινηματογραφικά οικογενειακώς τον μήνα των Χριστουγέννων δεν είναι άλλος από το να ξανασυναντήσουμε τον γλυκύτατο Paddington. Στη νέα του περιπέτεια, ο Paddington, αποφασίζει να δοκιμάσει διάφορες παράξενες δουλειές, για να βγάλει χρήματα και να αγοράσει το τέλειο δώρο για τα 100α γενέθλια της αγαπημένης του θείας Λούσυ. Κάποιος, όμως, θα κλέψει το δώρο του και τότε… θα συμβούν μεγάλες ανατροπές.


Τζουμάντζι: Καλώς ήλθατε στη ζούγκλα (Jumanji: Welcome to the Jungle)
Από 21 Δεκεμβρίου

Αν ήσασταν λάτρεις του παλιού Τζουμάντζι, το μακρινό 1995, δεν μπορεί παρά να πάρετε το έφηβο παιδί σας και να απολαύσετε παρέα τη νέα εκδοχή της ταινίας. Σε αυτήν, τέσσερις έφηβοι ανακαλύπτουν την κονσόλα ενός παλιού video game, κυριολεκτικά βυθίζονται στο σκηνικό της ζούγκλας του και μεταμορφώνονται στα ενήλικα avatar που εκείνοι επιλέγουν.


Φέρντιναντ (Ferdinand)
Από 21 Δεκεμβρίου

Ο Φέρντιναντ, ένας καλόκαρδος ταύρος, ο οποίος αδικείται και κατηγορείται ως επικίνδυνο τέρας, αιχμαλωτίζεται άδικα και απομακρύνεται από το σπίτι ου. Τότε, αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένειά του, συμμαχεί με μία φαινομενικά αταίριαστη ομάδα και ξεκινούν μαζί ένα ταξίδι απόλυτης περιπέτειας! Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 4-5 ετών.


http://www.infokids.gr

Περισσότερα αφιερώματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)