15 πανέξυπνα κόλπα που κάθε γονιός πρέπει να γνωρίζει

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




Η γονική μέριμνα δεν είναι εύκολη υπόθεση και ίσως να έχετε ακούσει αυτό το πράγμα και από τους γονείς σας. Όταν βρεθείτε στη θέση τους, καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώσετε τα παιδιά σας και να είστε επιτυχημένοι γονείς. Η μητρότητα προσθέτει επιπλέον ευθύνες στον ώμο σας και όταν τα παιδιά έρχονται στη ζωή σας, θα αναγνωρίσετε τους κόπους των γονιών σας.
Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τον κατάλογο των κόλπων που οι γονείς πρέπει να ξέρουν και θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν το μέλλον.
Ρίξτε μια ματιά!
1. Η ανάγκη για αφαίρεση μαρκαδόρων.

Οι δεξιότητες ζωγραφικής των παιδιών αυξάνουν τα καθήκοντα των γονέων. Αλλά μην ανησυχείτε, το μόνο που χρειάζεστε είναι το WD-40 επειδή είναι εξαιρετικό στην αφαίρεση του χρώματος.
2. Αποφύγετε το ανεπιθύμητο κλείδωμα.

Όλοι γνωρίζουμε πώς συμπεριφέρονται τα έξυπνα παιδιά, αλλά για να σώσετε τα παιδιά από το κλείδωμα , πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το κόλπο.
3. Προφυλάξτε την πόρτα.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει τους γονείς να φωνάζουν στα παιδιά τους να κλείνουν πιο σιγά την πόρτα, αλλά εκείνα την κλείνουν με δύναμη και επηρεάζουν τη ζωή της πόρτας. Έτσι, χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι για να την προστατέψετε.
4. Ο καλύτερος τρόπος για να μην χυθεί ο χυμός.

Όλοι γνωρίζουν ότι η διαρροή χυμού είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με τα παιδιά. Έτσι, μάθετε στα παιδιά σας να κρατούν σωστά το κουτάκι.
5. Το πρόβλημα με το δεξί και αριστερό παπούτσι.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα στα παπούτσια των παιδιών έτσι ώστε να μπορούν εύκολα να διακρίνουν μεταξύ του δεξιού και του αριστερού.
6. Η πρόσβαση στον νεροχύτη έγινε εύκολη.

Δεν είναι εύκολο για τα παιδιά να φτάσουν στο νεροχύτη, έτσι αυτό το κόλπο θα σας λύσει τα χέρια.

7. Μάθετε τα παιδιά σας πως να κρατούν το μολύβι.

Μερικά παιδιά αντιμετωπίζουν προβλήματα κρατώντας ένα μολύβι στην αρχή της σχολικής τους ζωής. Έτσι χρησιμοποιήστε το κόλπο που φαίνεται παραπάνω.
8. Μάθετε στα παιδιά να βουρτσίζουν τα δόντια τους.

Είναι πραγματικά δύσκολο για τους γονείς να κάνουν τα παιδιά τους να βουρτσίζουν τα δόντια τους το πρωί. Ένας εύκολος τρόπος να το κάνετε είναι να τους δώσετε φανταχτερές βούρτσες και οδοντόκρεμα.
9. Διασκέδαση στο σπίτι

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την ίδια τεχνική που εμφανίζεται στην εικόνα. μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά διαφορετικά πράγματα για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε παιδική χαρά για τα παιδιά σας.
10. Λουκέτο στις πρίζες
Τώρα, αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να γνωρίζει κάθε γονέας. Βάλτε λουκέτο σε όλες τις ηλεκτρικές πρίζες έτσι ώστε να αποφύγετε ένα ατύχημα με ηλεκτρική ενέργεια.
11. Καθαρίζοντας τα ρούχα

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιδιά μπορούν μόνο να κρατήσουν τα ρούχα τους καθαρά για 15-20 λεπτά. Συνεπώς, έχετε πάντα μαζί σας απορρυπαντικό κατά των λεκέδων για να καθαρίσετε τα ρούχα σας ανά πάσα στιγμή.
12. Γράψτε στο χέρι του τον αριθμό τηλεφώνου.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ο αριθμός στα χέρια των παιδιών μπορεί να βοηθήσει κάποιον να προσεγγίσει τους γονείς.
13. Εξαφανίστε τις πρίζες τοίχου

Αυτό το έξυπνο κόλπο θα σας λύσει τα χέρια και θα μπορέσετε να αποφύγετε οποιοδήποτε ατύχημα.
14. Τα παιδιά μπορούν να τρώνε παγωτό με ευκολία.
Χρησιμοποιήστε ένα πιάτο μιας χρήσεως και αποφύγετε το χάος.
15. Βάλτε σημάδια για την ποσότητα του χαρτιού τουαλέτας.

Κάντε σημάδια στο μπάνιο σας, έτσι ώστε τα παιδιά σας να γνωρίζουν πόσο χαρτί υγείας πρέπει να κόψουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)