Τεστ: Ποιον τύπο δαχτύλου έχεις και τι φανερώνει για τον χαρακτήρα σου;

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Μπορεί κανείς να καταλάβει ποιος είστε απλά κοιτώντας τα δάχτυλά σας. Είναι ίσια, μυτερά ή χοντρά; Αφού αναγνωρίσετε το σχήμα, θα μπορείτε να καταλάβετε πολλά για την προσωπικότητά σας.
Ευθεία δάχτυλα
Είστε ένα ανεξάρτητο άτομο που σπάνια μοιράζεται τα πραγματικά του συναισθήματα με τον κόσμο. Είστε δυνατοί εξωτερικά αλλά κατά βάθος είστε πολύ συναισθηματικοί. Συχνά σας στοιχειώνει η θλίψη αλλά λίγοι το καταλαβαίνουν. Είστε ειλικρινείς, φιλικός και συνεργάσιμος.
Μυτερά Δάχτυλα
Αυτό δείχνει πως είστε ένας πολύ πιστός άνθρωπος. Όταν ερωτεύεστε, δίνετε όλη την προσοχή σας στο άτομο που αγαπάτε και ποτέ δεν θα το προδώσετε. Όταν βάζετε ένα στόχο, ποτέ δεν τα παρατάτε μέχρι να τον πετύχετε. Είστε πολύ δημιουργικός αλλά φοβάστε να μην πληγωθείτε.
Δάχτυλα με καμπύλες
Όταν εκνευρίζεστε, ο εκνευρισμός σας δεν κρατάει για πολύ. Το άγνωστο και ο κίνδυνος περισσότερο σας φοβίζουν παρά σας κάνουν περίεργους. Σέβεστε την άποψη των άλλων και τους ακούτε. Έχετε πολύ ενσυναίσθηση και σκέφτεστε δύο φορές πριν μιλήσετε γιατί δεν θέλετε να πληγώσετε κανέναν.
Ρίξτε μια ματιά στα δάχτυλά σας. Αυτά ισχύουν για σας; 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)