3 εύκολες χριστουγεννιάτικες κατασκευές για τα παιδιά σας

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήρθε η ώρα για χριστουγεννιάτικες κατασκευές!!! Σε λίγο έρχονται κι οι διακοπές, οπότε εφοδιάστε το κουτί των χειροτεχνιών και ετοιμαστείτε να... μεγαλουργήσετε μαζί με τα παιδιά!
Παρακάτω θα βρείτε 3 αρκετά εύκολες και όμορφες ιδέες!
- Τρισδιάστατα Χριστουγεννιάτικα δέντρα!
Εύκολο και... μαγικο δεντράκι που μπορεί και να σταθεί όρθιο πάνω στο γραφείο του παιδιού ή και στο σαλόνι σας ή να γίνει χριστουγεννιάτικο στολίδι. Χρειάζεστε πράσινο χαρτί (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άσπρο και να βάλετε το παιδί να το χρωματίσει), ένα μολύβι ή μαρκαδόρο, κόλλα και ψαλίδι. Για να το κάνετε στολίδι, θα χρειαστεί να του περάσετε μια κορδέλα.
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο:
- Πώς να φτιάξετε τις τέλειες χιονονιφάδες! 
Είναι αρκετά εύκολο, διασκεδαστικό και τέλεια ιδέα για να στολίσετε τα... παράθυρά σας ή τους τοίχους του δωματίου του παιδιού σας! Εναλλακτικά μπορείτε να τις κρεμάσετε!
Τι χρειάζεστε; Χαρτί (όχι χαρτόνι) και ψαλίδι. Το μολύβι είναι προαιρετικό. 
Μπορείτε να βάλετε τα παιδιά να τις ζωγραφίσουν ή να ρίξουν χρυσόσκονη αν δεν σας πειράζει να γίνει... χάλια το σπίτι. 



- Tρισδιάστατο αστεράκι - στολίδι
Τι χρειάζεστε; Χαρτί σε κίτρινο ή όποιο άλλο χρώμα θέλετε, ψαλίδι, κόλλα και μια κορδελίτσα. Για να έχετε το τέλειο σχήμα, βρείτε ένα αστεράκι ή στο ίντερνετ ή σε κανένα βιβλίο ή παιχνίδι του παιδιού σας. Αλλιώς σχεδιάστε το μόνοι σας με ένα μολύβι. Τέλειο στολίδι για το χριστουγεννιάτικό σας δέντρο. 



Νίκη Κοσκινά.

Περισσότερες κατασκευές εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)