![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNjlNu4Mj-6eZFygx2AL7ZYVbLT9eOiZnfHgHtHoAahrs87B_CIIbf_w5k8UXtCaGMutl-wRbBJub278etFAzBgkOtAQYNUV1STUEVg5JxetLwTJaa-KcLqBW9LF7_WEdACF65jIv6e8U/s320/%25CE%25A3%25CF%2585%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25AE+%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B1+%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2589%25CF%2584%25CF%258C+Bueno+%25CE%25BC%25CE%25B5+Nutella.png)
Ένα υπέροχο παγωτό Kinder Bueno για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Kinder Bueno. Μια εύκολη συνταγή για ένα λαχταριστό παγωτό.
Υλικά συνταγής
- 150 γρ. Nutella
- 250 γρ. γάλα φουντουκιού
- 4 κρόκους αβγών
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρης
- 4 μπάρες σοκολάτας Kinder Bueno σε κομματάκια
Εκτέλεση συνταγής
- Σε μικρό κατσαρόλι ζεσταίνετε 3 κ.σ. γάλα, προσθέτετε 50 γρ. Noutella και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει καλά.
- Σε ένα μπολ χτυπάτε τους 4 κρόκους αβγών με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ομογενοποιηθούν και γίνει μια αφράτη κρέμα. Ρίχνετε μέσα στο μπολ και το ζεστό μείγμα γάλα-Nutella και τα ανακατεύετε. Τέλος προσθέτετε και το υπόλοιπο γάλα και τη κρέμα γάλακτος και τα χτυπάτε καλά με αβγογδάρτη ή μίξερ χειρός ώστε να έχετε πλήρως ομογενοποιημένα υλικά.
- Βάζετε το μεταλλικό μπολ στη κατάψυξη να παγώνει. Κάθε μισή ώρα το βγάζετε και το χτυπάτε για να μη δημιουργηθούν κρύσταλλοι.
- Μόλις έχετε ένα μαλακό παγωτό, προσθέτετε τα 100 γρ. Nutella [*] -σε θερμοκρασία δωματίου ή λιωμένη μπεν μαρί ή για λίγα δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων να μαλακώσει- και τα θρυμματισμένα κομμάτια από τις 2 μπάρες Kinder Bueno και ανακατεύετε με μια μεταλλική κουτάλα. Το ξαναβάζετε στη κατάψυξη για 2-3 ώρες [ανάλογα με το καταψύκτη σας]. Όταν σερβίρετε, γαρνίρετε με θρυμματισμένα κομμάτια από τις 2 υπόλοιπες μπάρες και με Nutella μαλακωμένη.
[*] Κρατήστε προαιρετικά λίγη από τη Nutella ή χρησιμοποιήστε extra Nutella για γαρνίρισμα όταν σερβίρετε.