Οι πιο οικονομικές ταράτσες της Αθήνας

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Ο αθηναϊκός ουρανός φόντο, ωραίες μουσικές στα ηχεία, φτηνά ποτά στη μπάρα, μέχρι έξι ευρώ.

Τι καλύτερο για καλοκαιρινές εξόδους; Ιδού πέντε ταράτσες για οικονομικά ποτά – και όχι μόνο.

Athens Style Rooftop Bar
Αγίας Θέκλας 10, Ψυρρή, τηλ: 210 3225 010


Με την Αθήνα στο πιάτο και με alternative χαρακτήρα, το Athens Style Rooftop Bar το «ταρατσάτο» μπαρ του ομώνυμου hostel συγκεντρώνει πλήθος νεαρόκοσμου που το τιμά για τις ωραίες μουσικές του και τα φτηνά ποτά. Η μπύρα ξεκινά από 2,5€, το απλό ποτό στα 5€, και τα κοκτέιλ στα 5-6€. Τι καλύτερο; Α ναι! Για την εβδομάδα 11 με 16 Ιουνίου, μπορείτε να απολαύσετε μια δροσιστική καϊπιρίνια με μόλις 5€, στο πλαίσιο της Caipirinha Week της Βραζιλιάνικης Πρεσβείας. 

White Noise
Ευμολπιδών 20, Γκάζι, τηλ: 690 777 8889


Για ακόμα ένα καλοκαίρι ανοίγει την ταράτσα του κάθε μέρα από τις 20.00 μέχρι… όσο τραβήξει και τη γεμίζει με μουσικές μέσα από θεματικά events για τους φαν του εναλλακτικού ροκ και «σκληρού» ήχου. Αγαπημένο μας event το «Ταρατσάτο Alternative Rock Metal Stoner Nation» τα Παρασκευοσάββατα, αλλά και οι ημέρες που αφιερώνονται στην ελληνική ροκ σκηνή – κάτι δυσεύρετο στα μπαρ της Αθήνας. Το αλκοόλ εξίσου… ελκυστικό, από 6€ το απλό με προσφορά στα τρία ποτά το τρίτο 3€, σφηνάκια στα 2€, μπύρα από 4€ και ποτήρι κρασί στα 3€.

Λουκούμι 
Πλ. Αβησσυνίας 3, Μοναστηράκι, τηλ: 21 0323 4814


Μια ταράτσα σκέτο… λουκούμι ατενίζει αφ’ υψηλού την πλατεία Γιουσουρούμ μας κερνάει ωραίες μουσικές, άνετη διάθεση, διάφορα happenings και ποικίλου ενδιαφέροντος εκθέσεις. Τα μεσημέρια ενδείκνυται για τσιπουροκατανάλωση μετά μεζέδων, ενώ το βράδι θα δείτε από αναπάντεχα live μέχρι διάφορα dj set. Tο Λουκούμι σερβίρει φτηνά ποτά από 6€,  ενώ τα κοκτέιλ στοιχίζουν 8€. Μείνετε συντονισμένοι για τα events του εδώ. 

Manor House
Αιμιλίου Βεάκη 36, Περιστέρι, τηλ. 210-5744060


Έχει στήσει την καλοκαιρινή του γωνία στην πιάτσα της Βεάκη και μας δροσίζει στην ταράτσα του με τους μεγάλους πάγκους, τα καναπεδάκια και τα ψηλά τραπέζια στα οποία καταφθάνουν φτηνά ποτά (στα 6,5€) και νοστιμότατα σνακ. Συχνά πυκνά πετυχαίνουμε και live βραδιές, ενώ στον τοίχο παίζουν ενίοτε πάσης φύσεως προβολές για να έχουμε και κάτι εξτρά να χαζεύουμε.

Ποικίλη στοά 
Αγίου Φιλίππου 14, Θησείο, τηλ: 21 0321 0431


«Κρυμμένη» στην ταράτσα ενός παλιού αθηναϊκού κτίσματος με φόντο το Ναό του Ηφαίστου, η Ποικίλη Στοά ανακαινίζεται για φέτος και ανοίγει τις προσεχείς ημέρες με περισσότερο «μπαρίστικο» χαρακτήρα, όπως ενημερωθήκαμε. Θα σερβίρει στην ταράτσα της καθαρά ποτά από 6€, τα οποία θα συνοδεύουμε με κάποια κρύα πιάτα, αλλαντικά και ποικιλίες τυριών.

Ν. Γ., in2life.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)